Idén is keresik az ország kedvenc légitársaságát

Forrás: turizmus.com

 2015. október 07. 12:44

Idén negyedik alkalommal rendezi meg a repjegy.hu és a Travelo „Az én légitársaságom" felmérést. A cél nem más, mint hogy kiderüljön, melyik a magyar repülős utazók kedvenc légitársasága.


Készülj Fel!

A korábbi évekhez hasonlóan a felmérésen azoknak a véleményét gyűjtik össze, akik az év során repülős utazáson vettek részt.

Az utazók egyszerűen, online értékelhetik a légitársaságokat. Továbbra is négy szempont alapján lehet pontozni: a személyzet munkája, a fedélzeti ellátás színvonala, a menetrend és az ár-érték arány kerül értékelésre. Újdonság, hogy ebben az évben külön kérdés irányul a légitársasági kommunikációra. Emellett szöveges beszámoló formájában személyes véleményt, élményeket is megoszthatnak az utasok a légitársasággal és a repülőúttal kapcsolatban. Megéri beszámolót küldeni, hiszen a szervezők értékes ajándékokat sorsolnak ki a résztvevők között: kétszemélyes európai utazás, belföldi wellnesshétvége és ajándékcsomagok találnak gazdára.

A 2014-es felmérés több szempontból lett emlékezetes. Először fordult elő olyan, hogy ugyanaz a légitársaság nyerjen az összes kategóriában: az eredmények szerint az Emirates lett a szavazók abszolút kedvence. Ráadásul a tavalyi év rekord résztvevőszámot is hozott a felmérés történetében, 3900 értékelés érkezett be.

A www.azenlegitarsasagom.hu oldalon december 31-ig lehet értékelni a légitársaságokat, az eredményeket a szervezők 2016 januárjában teszik közzé. (X)