Indul a ViaSaleTravel első study tourja

Forrás: turizmus.com

 2018. november 13. 11:05

Az egyhetes study tour során a ViaSale Travel legnagyobb viszonteladó partnerei Fuerteventura és Gran Canaria üdülőterületeit, szállásajánlatait ismerhetik meg.

Alig 5 év működés után jutottunk el ide: egymás után két studytourt szervezünk partnereinknek, hogy bemutassuk a szigetcsoport látványosságait, szállodáit” mondta Raáb Szilvia, a ViaSaleTravel ügyvezetője.

Raáb Szilvia

Fotó: turizmus.com

A 20 fős utazócsapat egy igazán tartalmas és mozgalmas hetet tölthet együtt a két szigeten. Mindkét desztináció bőséges szálláskínálata mellett, számtalan élmény és program várja a résztvevőket. A study touron részt vesznek az iroda értékesítői, valamint a Kanári-szigeteken élő idegenvezetőik is.

A program során elsőként Fuerteventura szigetét látogatják meg az utazók, ahol négy napot töltenek el, majd négy nap alatt Gran Canaria látnivalóit és árualapjának fontosabb szállodáit tekinthetik meg.

A study tour első állomása, Fuerteventura

Fotó:  turizmus.com

„Sűrű menetrendet terveztünk partnereinknek, mert szeretnénk túllépni a hotellátogatásokon: Gran Canaria és Fuerteventura legszebb nevezetességeit látogatjuk majd meg, hogy a részvevők is átérezzék, miért is rajongunk ezért a két desztinációért. Ugyanakkor fontos célunk, hogy bemutassuk: a Kanári-szigetek minden szempontból elérhető, egész éves desztináció” – mondta Raáb Szilvia.

A Kanári-szigetek egész éves desztináció

Fotó: turizmus.com

A program megvalósításában partnerséget vállala TurEspaña, a Kanári-szigetek promóciós vállalata, a PromoTur, valamint Fuerteventura Turisztikai Hivatala is. A ViaSaleTravel bízik abban, hogy a rövidesen kezdődő előfoglalási szezonban a study touron részt vevő kollégák még nagyobb magabiztossággal és szeretettel ajánlják majd utasaiknak ezt a turisztikai szempontból igen vonzó szigetcsoportot. Azonban a Kanári specialista utazásszervező nem elégszik meg ennyivel, egy héttel később újabb csapatot várnak Tenerifére és Lanzarote szigetére!

Gran Canaria is rengeteg látnivalót kínál

Fotó: turizmus.com