Itt a Wizz Air 2022-es nyári menetrendje

Forrás: turizmus.com

 2021. május 08. 10:36

Még el se kezdődött az idei nyár, a Wizz Air máris bejelentette a 2022-es szezonális menetrendjét. Széles és folyamatosan bővülő kínálatában a mediterrán desztinációk mellett, akár a hűvösebb éghajlatú, északi úti célok közül is választhatnak a légitársaság utasai.

A Wizz Airnél 2022 nyarán is igazán közkedvelt helyszínek közül választhatnak azok, akik már most elkezdik tervezni a jövő évi nyaralásukat. A mediterrán desztinációk közt – mint Portugália vagy Málta – lehetőség lesz ellátogatni a gazdag kultúrájáról és csodás tengerpartjáról híres Görögország több városába is. A Wizz Air 2022 nyarán Budapestről összesen 9 görög úti célra repíti el utasait, melyek közt Athén, Míkonosz és a lenyűgöző Szantorini mellett az újonnan bejelentett Hanía, Kréta szigetének gazdag múltú történelmi városa is szerepel.

Azok számára, akik jobban kedvelik a hűvösebb éghajlatot a nyári hónapokban is, a négy északi ékszerdoboz, a svéd Malmö, Göteborg és Stockholm, valamint az izlandi Reykjavík lehet kiváló alternatíva. A Wizz Air heti kétszer indítja járatait Budapestről Izlandra, amely főként a kirándulások kedvelőinek tökéletes úticél természeti kincseivel és gazdag élővilágával. Az utazók számára nyáron a népszerű gleccsertúrák mellett a Felföld is lenyűgöző élményt tartogat. Svédország egyik ékkövében, Malmö városában az impozáns zöldterületeken kívül a homokos tengerparton is feltöltődhetnek az odalátogatók, akiknek utazásuk során alkalmuk nyílik a legendás svéd meghittség, azaz a „mys” megtapasztalására.

wizzair_123rf

A Wizz Air 2022 nyarán Budapestről összesen 9 görög úti célra repíti el utasait

Fotó: 123rf.com

A jövő nyári járatokra a WIZZ Discount Club tagoknak már most foglalhatók jegyek, míg mindenki másnak május 22-től nyílik meg a foglalási lehetőség.

Váratlan esemény, időpont- vagy útvonalváltoztatási igény esetén az utasoknak továbbra is lehetőségük nyílik arra, hogy átszervezhessék a foglalásukat egy másik Wizz Air-járatra. Így nemcsak a nyári utazást lehet bebiztosítani, de a tervezés időszakában sem érheti meglepetés az utasokat.