Jön a Simply Red

Forrás: MTI

 2019. szeptember 16. 11:03

A magyar fővárost is érinti jövő őszi európai turnéján a Simply Red. A Mick Hucknall által vezetett világhírű brit soul-pop formáció 2020. november 23-án ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában.

A Simply Red nemrég tette közzé, hogy idén novemberben Blue Eyed Soul címmel új stúdiólemezt jelentet meg. Az albumot jövőre egy 33 állomásos európai arénaturnén mutatja be a csapat, amely az új szerzemények mellett természetesen legnagyobb slágereit is eljátssza.

Az együttes a csaknem három és fél évtizedes pályafutása során több mint 50 millió albumot adott el

Fotó: mbl.is

A koncertsorozat 2020 októberében Newcastle-ban indul, az egyesült királyságbeli és írországi állomások után Németország, Ausztria, Svájc, Franciaország, Belgium, Olaszország, Szlovákia és Csehország következik, Budapesten november 23-án játszanak, majd Varsó és Amszterdam zárja a sort.

A Simply Red, amelynek az énekes-dalszerző Mick Hucknall alapítója és névadója is volt, 1985-ben alakult Manchesterben. Az együttes eddigi csaknem három és fél évtizedes pályafutása során több mint 50 millió albumot adott el és tízmillió ember előtt lépett fel világszerte.