A magyarok kedvence lehet ez a két új téli úti cél

Forrás: turizmus.com

 2023. december 01. 12:48

A Kartago Tours és anyacége, a DER Touristik csoport szervezésében, közép-európai roadshow keretében Budapesten is bemutatkozott Omán és Ras Al-Khaimah. A Ritz-Carltonban tartott eseményen az utazási irodai partnerek alaposan megismerhették a tél két új slágerdesztinációját.

Omán-Salalah már évek óta remekel a Kartago Tours német anyacége, a DER Touristik számos piacán, köztük a kelet-európai divízió több más országában, így pozitív prognózissal hozták be az új desztinációt a magyar piacra.

A "Kelet Karibja" néven is emlegetett régió képviseltében Salalah Hawana üdülőtelep három szállodáját és egy aquaparkját összefogó Orascom csoport mutatkozott be az eseményen. A magyar piacon újdonságnak számító egzotikus desztináció fehér homokos tengerparttal, öt csillagos All Inclusive szállodákkal és kedvező ár-érték aránnyal várja a magyar utasokat. Az üdülőtelep érdekessége, hogy három, egymás közvetlen szomszédságában épült szállodája között átjárás biztosít egy ún. „Dine around" rendszerben, így a vendégek kipróbálhatják a társszállodák éttermeit és bárjait is.

Omán-Salalah-ra a Kartago Tours közvetlen charterjárata 2023. december 12-től, keddenként indul Budapestről, utasbarát menetrenddel, magyar nyelvű személyzettel egészen 2024 májusig.

 

Az Emirátusok felfedezésre váró gyöngyszeme

Ras Al-Khaimah számos hotel, és az emírség magyarországi turisztikai képviseletét ellátó Aviareps prezentációja során mutatkozott be.

A közép-európai roadshow keretében Budapesten is bemutatkozott Omán és Ras Al-Khaimah

Fotó: Kartago Tours

A dubaji reptértől negyvenöt perces autóútra található emirátusban épp úgy megtalálják a számításukat azok, akik zavartalan pihenésre, finomhomokos tengerpartra, fűtött-hűtött medencékre és All Inclusive ellátásra vágynak, mint azok, akik aktív programokkal szeretik tölteni a nyaralásukat. Többek közötti itt található a világ leghosszabb drótkötélpályája is. A MICE csoportokat külön incentive programmal ösztönzik a foglalásra.A workshopon szereplő hotelek és egyéb szolgáltatók értékes ajándékait kvízjátékon sorsolták ki. Az eseményt követően a résztvevők a Ritz-Carlton különleges téli fogásait is megkóstolhatták.