Kényelmes repülés az EVA Air Bécsből induló járatain

Forrás: turizmus.com

 2016. március 18. 13:16

2016. októbertől új géptípust állít szolgálatba a Bécs – Bangkok – Taipei útvonalon az EVA Air légitársaság, a vonalon az eddigi Airbus 330-200 típus helyett vadonatúj Boeing 777-300ER közlekedik majd.

Ahogy Edward Ho, az EVA Air ausztriai képviseletének vezetője nyilatkozta: "Jó néhány éve vártak utasaink és utazási partnereink a „triple seven” gép bevezetésére, különösen, miután megnőtt a kereslet az innovatív „Elit” osztály iránt. A vadonatúj, modern repülőgépen az eddiginél is komfortosabb repülési élményt nyújtunk a közép- és kelet-európai piacon. "

Mint ismeretes, a B777-re történő típusváltással párhuzamosan egy új fedélzeti osztályt hozott létre a légitársaság.  AZ „Elit” elnevezésű osztály gyakorlatilag emelt szintű economy osztály, a hozzá kapcsolódó emelt szintű szolgáltatásokkal kiegészítve. Ennek az economy és business közti osztály bevezetését a szakma és az utasok egyaránt már nagyon várták.

Az EVA Air különleges szolgáltatásokat nyújtó, „Royal Laurel” névre hallgató business osztályát már 2012-ben bevezették a világ más tájára közlekedő EVA Air járatakon, Bécsből az új gép bevezetésével válik elérhetővé ez az osztály.

A 38 ülésből álló luxus kabin fordított halszálkás elrendezésű, tökéletes kényelmet biztosít. A tágas, formatervezett ülések 65 cm szélesek, 180 fokba dönthetőek és kinyitva 2 méter hosszúak. Minden üléshez tartozik egy-egy kéznyújtásnyira elérhető saját kabátfogas, cipőtartó és praktikus tárolók a személyes dolgoknak, valamint a felszolgált ételeknek és italoknak.

 

A B777-es fedélzetén 313 ülés várja az utasokat, ebből 38 ülőhely a „Royal Laurel Class” business osztály, 64 ülőhely az „Elite” osztály és 211 ülőhely a turista osztály.

Az új kabinok kialakításánál az elegáns design mellett a kényelemre is nagy hangsúlyt helyeztek. A lábszélesség mindig sarkalatos pontja a kényelmes utazásnak: az „Elite” osztályon 96 centiméter, míg az economy osztályon 81 centiméter a szélesség. Az utasülések mindegyike 110V-os konnektorokkal és USB csatlakozással van ellátott. Minden utasnak saját hozzáférése van az interaktív "Star Gallery", audio-video szórakoztató programokhoz, több mint 50 film, 1000 zeneszám és 10 videójáték közül válogathatnak. Az ellátás is igazodik a kiemelkedő fedélzeti szolgáltatásokhoz: forrón tálalt, ízletes ázsiai és európai menük közül választhatnak az utasok.

 

A járatokra március 21-től lehet majd helyeket foglalni.