Kétszer annyi kedvezmény a Burgerland Kártyával

Forrás: turizmus.com

 2016. február 17. 16:48

A „Burgenland Card" vendégkártya megduplázta ajánlatai számát, így a vendégek 2016-ban dupla annyi szolgáltatást vehetnek igénybe a változatlan áron kínált plasztikkal.

tartomány egész területén, összesen 15 hónapig (2016. január 1-től 2017. március 31-ig) érvényes kártya praktikus bankkártya formátumban kapható. Ausztria napfényes tartományában összesen 200 turisztikai partner kínál ingyenes belépést, vagy jelentős kedvezményt tulajdonosainak. A szolgáltatók zászlóshajói egyértelműen a termálfürdők: a létesítményekbe egy alkalommal ingyenes a belépés, az összes többi esetében 50 százalékos kedvezmény jár a belépő árából.

A partnerek között megtalálható a Fertő-Fertőzug Nemzeti Park, a St. Margarethen-i kőfejtőben található szabadtéri operaszínpad, a Mörbisch Tavi Ünnepi Játékok, valamint számos kulturális látnivaló. A kínálat további fénypontjai közé tartoznak – elsősorban a családok számára – a Familypark szabadidőpark, a Sonnenland hajtánytúra, a különböző várak és kastélyok, natúrparkok, tóparti strandok és fürdők, a Moschendorfban található vízi élményvilág és a tartomány számos múzeuma. Néhány borszaküzlet és szatócsbolt, de számos szálláshely is speciális kedvezményeket kínál a tulajdonosoknak. Aki pedig hajóval szeretne átkelni a Fertő tavon, a Burgenland Card birtokában ingyenesen teheti ezt meg.