Május végéig még olcsóbb szobaárak az Amadeusnál

Forrás: turizmus.com

 2015. április 20. 17:08

Most akár 27%-kal kedvezőbbek az árak a hotelfoglaló rendszerben. Az Amadeus által kifejlesztett Content Inn szállodafoglaló rendszer használói örülhetnek, mert 2015. május végéig a következő városokban még előnyösebb árakhoz juthatnak: Barcelona, Berlin, Bécs, Brüsszel, Isztambul, London, Milánó.

A Content Inn elsősorban az utazási irodák foglaló eszköze és több, már jól ismert csatorna kínálatát hozza egyetlen, közös felületre. Csak néhány példa a tartalmat szolgáltató márkanevek közül: Restel, Expedia, Travco, DOTW, Tourico, TripMaster, Go Global, Hotelbeds, KUONI, GTA, Miki Travel, Jac Travel, Jacob stb.

A lefoglalt szállások a foglaláskor kifizethetők hitelkártyával, vagy akár kétheti elszámolásban, átutalással. Az online értékesítésben is ideális megoldást jelenthet a Content Inn, hiszen a rendkívül széleskörű szálloda kínálat rugalmasan hozzáadható az e-kereskedelmi szolgáltatók meglévő turisztikai tartalmához.

A valós árakat mutató utazási irodai demó változatot az Amadeus készséggel megosztja minden kedves érdeklődővel: sales@hu.amadeus.com, +36 1 880 1100.

(x)