Négy új irodával bővül a PREMIUM INCOMING

Forrás: turizmus.com

 2015. február 10. 19:22

A PREMIUM INCOMING nemzetközi DMC és beutaztató tour operator hálózata a közelmúltban négy új irodával bővült.

Az 1994-ben Spanyolországban alapított és eddig madridi, budapesti és prágai irodákból álló beutaztató céghálózat 2014. második felében racionalizálta és holdingszerű működésbe szervezte tevékenységét, majd megnyitotta az ügyféligények magasabb szintű, helyi kiszolgálása érdekében új irodáját Barcelonában, ahol a madridi központú cégcsoportnak eddig is komoly beutaztató forgalma realizálódott.

A következő lépcsőben, 2015. február elején a PREMIUM INCOMING megnyitotta új beutaztató irodáit Londonban, Párizsban és Rómában, a dinamikusan fejlődő MICE és leisure piaci igények lefedésére. A cégcsoport a 2015-ös évben is folytatja intenzív piacfejlesztési tevékenységét és kiemelt piacain képviselői hálózatának bővítését.

A beutaztató lánc budapesti irodája, a PREMIUM INCOMING HUNGARY ezúton tájékoztatja szolgáltató partnereit és belföldi ügyfeleit, hogy a bejegyzett céges és számlázási adatok ill. elérhetőségek (STH Special Tours Hungary Kft., 1061 Budapest, Paulay E. u. 5., ügyvezető: Jávorkai Péter) változatlanok, a cég azonban a jövőben a nemzetközi brand alatti megjelenést fogja hangsúlyozni.