Önfeledt zöldek a Hiltonban

Forrás: turizmus.com

 2015. február 15. 19:39

Meglepő időpontra, szombat estére, ráadásul Valentin napra hirdette meg katalógus bemutatóját a Green Travel. De az este nem csak erről marad emlékezetes.

Mintha egy felkapott disco clubba jutottak volna be, olyan önfeledtek és hangosak voltak a Green Travel február 14-i katalógus bemutatójának javarészt huszonéves vendégei. Az ország minden részéről érkezett, mintegy 300 utazási irodás hangos ovációval és gyakori tapssal kísérte Merdol Göktas prezentációját, a Budapest Hilton báltermében.

A tulajdonos ügyvezető többek között elmondta, hogy a cégcsoport (kiutaztató-, beutaztató-, informatikai-, air bróker-, ingatlanközvetítő- és autókölcsönző vállalkozás) látványosan növekszik: 2012-ben 7,8 milliárd, 2013-ban 10,3 milliárd, 2014-ben pedig 15 milliárd forintos fogalommal büszkélkedhettek.

Elsősorban a 134 Green Point partnerükre támaszkodnak 2015-ben is, amikor, a debreceni indulásoknak is köszönhetően, heti 24 gépük száll majd fel Magyarországon. Az újdonságok között megemlítette, hogy Egyiptomba a Wizz Airrel repülnek majd, mégpedig olyan feltételekkel, hogy utasaik 32 + 10 kilogramm poggyászt vihetnek magukkal külön díjfizetés nélkül

A szombat esti rendezvényt katalógus bemutatónak hívták ugyan, de a 2015. évi kiadvány tényleges bemutatására mégsem került sor, mivel nem akarták terhelni partnereiket az önfeledt ünneplés idején. Kisorsoltak viszont egy Fiat 500-ast, belföldi- és külföldi nyaralásokat, valamint repülőjegyeket. No meg, prezentációt tartott két török szállodalánc is, mielőtt kezdetét vette az ültetett állófogadás, amely az ötcsillagos miliőhöz képest szokatlanul szilaj mulatságba torkollott.