Törökországi tanulmányútra vitte partnereit a Sun&Fun

 2014. május 15. 15:34

A törökországi utaztatásban vezető szerepet betöltő Sun&Fun Holidays mintegy negyven partnerével együtt utazott a török riviérára, hogy bemutassa főbb szállodáit, árualapjának legújabb hoteljeit és ízelítőt adjon fakultatív programjaiból.

Az egy hetes túra alatt a csapat járt Alanyában, Sidében, Belekben, Antalyában és Kemerben. Végig ötcsillagos szállodákban szállásolta el vendégeit a Sun&Fun Holidays, napközben pedig ízelítőt kaphattak a meghívottak a „Prestige", „Relax", „Family", „Young" besorolású szálláshelyek sokszínűségéből. Az  utazásszervező idén is nagy hangsúlyt fektet a gyermekes családok minél teljesebb kiszolgálására: családi szobákkal, csúszdás medencékkel, gondozott parkokkal és szép tengerpartokkal rendelkező szállodákat ajánl partnerei figyelmébe, illetve a Side-i ötcsillagos Amelia Beach Resortban az iskolai nyári szünetben magyar animátor is várja az odalátogatókat.

 

Ezúttal a viszonteladókkal tartott Tolga Deniz Sariyüce tulajdonos-ügyvezető igazgató is, illetve a sales- és marketingrészlegről egy, a foglalási központból két munkatárs, így személyesen találkozhattak viszonteladóikkal. Abban mindenki egyetértett, hogy Törökország idén is az egyik legjobban értékesíthető desztináció, ezért mindenkinek magas elvárásai vannak az eddigi foglalások alapján az idei szezonra vonatkozóan.

Az út során jutott idő fakultatív programokra, bazározásra és szórakozásra is. A szerdai estét Manavgat-i hajókirándulással, a csütörtököt pedig dzsip szafarival töltötte a csapat. Szombat este gálavacsorán  mondott köszönetet partnereinek a szervező kísérő csapata, a vasárnapi indulás előtt pedig egy antalyai városnézés, bazározás volt a program az esti hazaindulás előtt.

A Sun&Fun idei tanulmányútjai a közeljövőben Tunéziát és Egyiptomot mutatják majd be.