Tovább terjeszkedik, és Mexikóban is elérhető a BlaBlaCar

Forrás: turizmus.com

 2015. május 04. 13:39

Néhány héttel azután, hogy az AutoHop felvásárlásán keresztül Magyarországon is elérhetővé vált, a BlaBlaCar bejelentette, hogy felvásárolja a carpooling.com-ot, Európa második legnagyobb telekocsi közösségét.

A háztól-házig szóló alternatív tömegközlekedési megoldást nyújtó közösség pozícióját tovább erősíti, hogy platformja immár Mexikóban is elérhetővé vált. A 20 millió tagot számláló BlaBlaCar közösség a két tranzakcióval a világ egyik legnagyobb megosztáson alapuló közösségi platformjává vált, amely három kontinensen nyújt lehetőséget az olcsó, kényelmes, hosszútávú utakra, és közösségi élményekre.

 

Mexikó a BlaBlaCar első piaca az amerikai kontinensen, a szolgáltatás megjelenése a cég legfontosabb célkitűzéséhez illeszkedik, miszerint a megengedhető utazás lehetőségét a világon mindenki számára szeretné hozzáférhetővé tenni, akinek csak szüksége van rá.

A két új piac becsatolásával a BlaBlaCar közösség 20 milliónál is több tagot, három kontinensen van jelen, és 19 országban (Belgium, Luxemburg, Hollandia, Horvátország, Franciaország, Németország, Magyarország, India, Olaszország, Mexikó, Lengyelország, Portugália, Románia, Oroszország, Szerbia, Spanyolország, Törökország, Egyesült Királyság, Ukrajna) elérhető.