Turizmus Panoráma - Hogy rálátása legyen

 2013. március 23. 22:44

A szerkesztőség által gondozott előd-lapokat is beleszámítva immár közel ötven éves múltra visszatekintő turisztikai szakmai magazin havonta, átlagosan (szezontól és szakmai eseményektől függően változhat) 5000 példányban jelenik meg.

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége, a Magyar Utazásszervezők és –közvetítők Szövetsége és a Magyar Fürdőszövetség hivatalos lapja.

A  magazinban olvashatnak az állami irányításban vagy a jogszabályokban bekövetkező változásokról, a legújabb szállodai innovációkról, hasznos know how témákról, utaztatói trendekről, új helyszínekről és létesítményekről, érdekes turisztikai promóciós kampányokról, TDM-szervezetek aktualitásairól és fejlesztéseiről, nemzetközi újdonságokról, jogi és adózási  kérdésekről, valamint friss statisztikákról.

 

Kedvcsinálóként olvasson bele cikkeinkbe!

TOVÁBB AZ ELŐFIZETÉSHEZ

A Turizmus Panoráma előfizetője automatikusan   tagja lesz a virtuális Turizmus szakmai klubnak, s az alábbi előnyöket élvezheti:

  • saját e-mail címére megkapja a naponta több mint 27.700 egyedi e-mail címre eljutó szakmai hírlevelünket, a Turizmus Panoráma Bulletint;
  • korlátlan hozzáférést kap a www.turizmus.com honlap prémium tartalmaihoz, így például a folyamatosan frissülő ADÓ és JOG 2016 online szakanyaghoz, és a Turizmus Panoráma Bulletin archívumához;
  • meghívást kap a Turizmus Kft. által szervezett szakmai rendezvényekre.
  • 50% kedvezménnyel vásárolhatja meg a Turizmus Kft. egyéb kiadványait (Business Traveller Hungary magazin, Az 50 legbefolyásosabb személy a magyar turizmusban, Vendéglátás magazin stb.)