Új SWISS-lounge Zürichben

Forrás: turizmus.com

 2018. március 08. 16:17

Új First Class utasváró nyílt 2018. március 5-én a zürichi repülőtér A terminálján.

A szolgáltatást a SWISS első osztályán utazók és a Lufthansa-csoport HON Circle tagjai vehetik igénybe. A mozgólépcsővel megközelíthető, 650 négyzetméter alapterületű váró, amelynek a tölgyfa parketta és a jura mészkő falburkolat exkluzív hangulatot kölcsönöz, saját check-in és biztonsági ellenőrző pulttal rendelkezik. A társalgókat svájci tervezők bútoraival, a lounge clubot hívogató bőrkanapékkal rendezték be. A reptéren végzett munkához business zóna és tárgyaló, a relaxáláshoz pihenőszoba és dohányzóhelyiség áll rendelkezésre, utóbbiban különböző whiskyfajtákat is lehet fogyasztani.

A lounge kényelmes társalgói

Fotó: SWISS

A lounge barista bárjában kávéspecialitások, valamint száznál is több svájci grappa és gyümölcspálinka közül lehet választani. Étkezni az à la carte étteremben és a látványkonyha előtt lehet.

A télből a nyárba utazók számára praktikus szolgáltatás az ingyenes, zárható szekrényrendszer, amelyben a télikabátokat lehet elhelyezni.

A First Lounge A elsősorban azokat az utasokat várja, akik rövid repülés előtt szeretnék jól eltölteni az idejüket. A hosszabb út előtt állókat limuzinnal átszállítják az E terminálba. A First Lounge A mindennap 5.30 és 22.30 között van nyitva.

2018 nyarán egy új szolgáltatást is bevezet a SWISS: a hosszú távú repülőútjukról megérkező First Class utasokat autó várja majd a repülőgép bejáratánál, majd az útlevél- és a biztonsági ellenőrzéshez szállítja őket.