Új tagjait ünnepelte a kibővült SKÅL International Hungary

Forrás: turizmus.com

 2018. július 11. 16:22

​Legutóbbi összejövetelén ú​j tagjait ​köszöntötte a​ ​SKÅL International Hungary​​ – tudósította szerkesztőségünket a ​turisztikai ​döntéshozókat tömörítő ​n​etworking szervezet​.​

A​z eseményt a​ Corinthia Hotel Budapest tetőteraszán felállított, gömb alakú Domus rendezvénysátorban ​tartották.

​A​ vendéglátó szálloda nevében Berényi Viktória sales és marketingigazgató üdvözölte a résztvevőket, majd a sátort üzemeltető Domus Living Solutions magyarországi tulajdonos-ügyvezetője, Hesz Attila – egyébként a SKÅL tagja – tartott prezentációt szolgáltatásaikról.

Képünkön az elnök az ebéden résztvevő új tagokkal (balról jobbra): Kálmán István, Bocsi Andrea, Jávorkai Péter, Herskovits Andrea és Herskovits Péter

Fotó: SKÅL International Hungary

A bevezető üdvözlések után Kelecsényi Ágnes, a Turizmus Kft. marketing- és értékesítési igazgatója mutatta be a november 20-án​,​ a Millenárison megrendezésre kerülő MICE Business Day részleteit, és ajánlott a SKÅL-tagok részére exkluzív​ megjelenési lehetőséget. Jávorkai Péter, a SKÅL magyarországi elnöke előadásában elmondta, hogy a Turizmus Kft. és a SKÅL stratégiai együttműködés keretében segítik egymást a MICE Business Day szakmai munkálataiban, a hosted buyerek akvizíciójában illetve a rendezvényt nyitó szakmai fórum megszervezésében.

​Az elnök röviden beszámolt a szervezet május 7-i nagy sikerű SKÅL Tourism Day szakmai konferenciájáról, valamint az utána jelentősen megnőtt érdeklődésről a turizmus-vendéglátás szakma irányából, melynek eredményeképpen a SKÅL azóta 5 új taggal bővült, és várhatóan további érdeklődők ​válnak majd a megújult nemzetközi szakmai klub tagjaivá.

Kapcsolódó cikkek