Utazás kiállítás - Budapest

Forrás: turizmus.com

 2019. február 20. 17:13

A Budapesti Fesztivál és Turisztikai Központ a 2019-es Utazás kiállításon házigazda városként egy 400 m2-es interaktív élményeket kínáló standot épít fel Budapest Európa Sportfővárosa cím apropóján.

Nyitott „élmény aréna” középpontjában felállított életnagyságú boxring tölti be a színpadszerepét, ahol folyamatos kulturális programokkal, sport- és táncbemutatókkal várják a kiállítás vendégeit. Tervek szerint a látogatók a színpadon találkozhatnak sztársportolókkal és a Sportfőváros hivatalos nagyköveteivel.

 

A BFTK hivatalos médiapartnere, az M4 Sportcsatorna riportere – a kiállítás látogatói számára - a helyszínen élőben moderálja és közvetíti az élmény arénában zajlóeseményeket, melyeket közvetlen közelről a ring mellett elhelyezett lelátóról, vagy távolabbról, a ring felett elhelyezett nagyméretű led kivetítőkről kísérhet figyelemmel a publikum.

A Budapest-stand sportzónáiban, animátorok és sportolók segítségével,  a látogatók testközelből ismerkedhetnek meg a magyar kifejlesztésű „fociasztallal”, a teqball-lal, belenézhetnek egy-egy asztalitenisz, streetball mérkőzésbe, de lesz vívás, evezés és kerékpár is, illetve minden, ami látható, bárki számára kipróbálható, átélhető lesz.

Nemcsak a hagyományos sportok rajongói és szurkolói számára nyújt szórakozási és találkozási lehetőséget a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ, hanem az egyre inkább teret hódító e-sportok megszállottjai számára is. Az Egymillióan a Magyar Esportért Egyesület közreműködésével nem csak alkalom nyílik megtekinteni igazolt sportolóink és eredményes esportolóink között zajló küzdelmeket - sportriporteri kommentálás mellett-, hanem a vállalkozó szellemű látogatók esportolóként ki is próbálhatják magukat.

Ne feledje, február 21-24. Utazás kiállítás! Legyen Ön is részese az eseménynek!

Bővebb információ: http://utazas.hungexpo.hu/

(X)