Változik a budapesti MÁV-START menetjegyiroda nyitva tartása

 2014. május 05. 13:06

A nyári időszak közeledtével egyre többen választják utazásukhoz a MÁV-START vonatait, ezért a növekvő utasforgalomra készülve május elejétől augusztus végéig a budapesti menetjegyiroda hétköznaponként tovább tart nyitva.

2014. május 4. és augusztus 29. között a belvárosban található menetjegyiroda munkanapokon egy órával tovább, 9:00 és 19:00 óra között várja a menetjegyüket elővételben megvásárló utasokat.

A MÁV-START célja a változtatással, hogy a nyári időszakban tapasztalható, belföldi és nemzetközi célállomásokra irányuló megnövekvő utazási igények esetében is segíthesse az utasok jegyváltását, egyúttal csökkentse a pályaudvarokon, állomásokon a várakozási időt. A menetjegyirodában lehetőség van teljes körű belföldi és nemzetközi menetjegyváltásra; vasúti menetrendi információkkal kapcsolatos tájékoztatás kérésére; START Klub kártya rendelésére és átvételére; csoportos utazással kapcsolatos ügyintézésre. A menetjegyek készpénzzel, bankkártyával is fizethetők, akár 60 nappal korábban, elővételben is. A közel 150 négyzetméteres, légkondicionált ügyfélfogadó térben gyermeksarok is várja a kicsikkel együtt érkező utasokat.

A MÁV-START Menetjegyiroda az V. kerületi József Attila utcában hétfőtől-péntekig, 9-19 óráig áll az utasok és érdeklődők rendelkezésére.