Világsztárok között ünnepelte 15. születésnapját a Mondial Assistance utasbiztosító

Szerző: Kaszás Fanni

Forrás: turizmus.com

 2023. november 24. 20:24

A Mondial Assistance biztosító már 15 éve van jelen a magyar piacon. Az évfordulót szerdán kiemelt partnereivel is megünnepelte a cég a budapesti Madame Tussauds múzeumban, igazi világsztárok között.

A házigazda Madame Tussauds nevében Czunyi Tímea köszöntötte elsőként a vendégeket.

 

15 éve az ügyfelek szolgálatában

Ezen az estén a világsztárok ismerhetik meg a mi sztárjainkat – keżdte beszédét Nagy Róbert, a Mondial Assistance magyarországi country managere.

Felidézte, hogy 2008-ban kezdték meg működésüket Budaörsön 3 fővel, ekkor indult el az Őrangyal utasbiztosítások értékesítése is. Dinamikus fejlődésüknek köszönhetően hamarosan több mint 300 partnerrel rendelkeztek már, akiket idehaza 10 fős csapat szolgált ki. Az utóbbi másfél évtizedben folyamatosan nőtt a cég - a koronavírus-járvány ugyan őket is megtépázta, de új szolgáltatásokkal, termékekkel és a 2021-es teljes termékstruktúra-átalakításukkal ismét növekedési pályára álltak.

mondial15_grosz

A Mondial Assistance magyarországi 15 évéről és a jövőbeli tervekről Nagy Róbert igazgató tartott prezentációt

Fotó: Grósz Balázs/Mondial Assistance

 

Egyre tudatosabban kötünk biztosítást

A jövőbeli trendekről szólva Nagy Róbert elmondta, a pandémia évei rávilágították arra az utazóközönséget, hogy mennyire fontos biztosítást kötni az utazás során, ennek hozadékaként évről évre növekszik a fedezettel utazók köre (jelenleg mintegy 55 százalék). Egyre kevesebb az alulbiztosított utas, már nem indulnak el az ügyfelek bankkártyás biztosításokkal vagy csak EU-kártyával, hanem tudatosabban, teljes körű védelmet kérnek. Emellett pedig fontos számukra a könnyű, gyors biztosításkötés, egyszerű fizetési mód és a digitalizáció.

A növekvő igények mellett igyekszik ezért a Mondial Assistance is folyamatosan fejleszteni a szolgáltatásait, termékeit, ajánlatait. A születésnap alkalmából 15 százalékos kedvezményt ajánl partnerein keresztül egészen az év végéig. Az utazási irodai partnerek igényeinek kiszolgálása mellett nagy hangsúlyt fektetnek az alkuszi hálózatuk erősítésére is, így biztosítási termékeiket hamarosan integrálják a Bázisnet és a Webpiare rendszerébe is.

Németország után, Ausztriát követve hamarosan élesítik Magyarországon is az Allyz Travel applikációt is, mely hasznos segítsége lesz az utazóközönségnek. Emellett új fizetési módszerként bevezetik a PaybyLinket, offline B2B eléréssel.

A szakember bemutatta a Dr. Chat Telemedicina online csatornájukat is, ahol éjjel-nappal pár perc alatt igazi orvoshoz irányítja az ügyfeleket a mesterséges intelligencia alapú, magyar nyelvű chat. A szolgáltatás bármelyik kötvényükhöz, terméktől függetlenül elérhető.

mondial15_grosz

A rendezvény vendégei a szülinapi tortával

Fotó: Grósz Balázs/Mondial Assistance

 

Díjkiosztó és szülinapi torta

Az igazgató a magyarországi iroda munkatársait is bemutatta, akik közül ketten, Egerváriné Pákozdy Anikó és Babocsay Péter már a kezdetektől, 15 éve a biztosítónál dolgozik – ők egy-egy emlékplakettet is kaptak.

A prezentáció végén a Mondial Assistance által a 2022/2023-as téli szezonban szervezett értékesítési verseny első 15 helyezettjének díjakat, illetve értékes nyereményeket adtak át, majd a biztosító korábbi prospektusaiból ismert „Őrangyal” (Abigél) sorsolt ki a részt vevő partnerek között további ajándékokat.

mondial15_grosz

Pezsgővel koccintottak a 15 éve Mondial Assistance egészségére

Fotó: Grósz Balázs/Mondial Assistance

A rendezvényt a születésnaphoz méltó módon torta, pezsgő és állófogadás zárta, majd a vendégek a Madame Tussauds kiállítását is megtekinthették.