Vonattal az Utazásra

Forrás: turizmus.com

 2015. február 24. 11:08

A MÁV-START Zrt. az Utazás Kiállításra utazók kényelmes eljutása érdekében a kiállítás ideje alatt több vonatot megállít Kőbánya felső állomáson, és ötven százalékos alkalmi menettérti kedvezményt is nyújt a rendezvényre vonattal érkezőknek.

Idén is megtalálható a vasúttársaság az Utazás Kiállításon február 26. és március 1. között, a Budapesti Hungexpo Vásárváros „A” pavilonjának 203/A standján. A kiállításra vonattal érkezőknek ötven százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a MÁV-START bármely belföldi állomásról bármely budapesti állomásra. A kedvezmény érvényesítéséhez a menettérti jegyet a vasúttársaság standján le kell bélyegeztetni. Az eljutás megkönnyítése érdekében a menetrendben szereplő vonatokon felül a MÁV-START több vonatát is megállítja Kőbánya felső állomáson, a Keleti pályaudvarról pedig óránként három vonat is lehetővé teszi az öt perc alatti eljutást a vásárközpontba.

A vasúttársaság pavilonját felkeresők a kiállítás ideje alatt többek között megismerkedhetnek a MÁV-START aktuális belföldi és a nemzetközi vasúti kínálatával, igényelhetnek START Klub kártyát vagy kedvezményes InterRail Globál bérletet. A helyszínen 20%-os kedvezményű belföldi menetjegy vásárlási lehetőséggel várják a látogatókat, továbbá minden elköltött ezer forint után száz forint értékű utazási kupont adnak, egy vásárlásnál maximum ötezer forint értékben.

A MÁV-START a kellemes időtöltést mindemellett hazai ismert sztárfellépőkkel – Király Viktor, Pál Dénes, Tóth Andi – és nyereményjátékokkal biztosítja: a közönségnapokon, naponta a standon legalább ötezer forint értékben vásárlók között Ausztriába szóló menettérti jegyet sorsolnak ki két fő részére.

További információ: www.mav-start.hu