Kontrolling vezető, Budapest

 2013. november 28. 16:38

Magyar tulajdonban lévő, több éves múlttal és stabil háttérrel rendelkező cég Kontrolling Vezető munkatársat keres pénzügyi tapasztalattal, aki az alább felsoroltakért felel:

Üzleti tervezés:

A társaság vezetője által meghatározott keretek között és irányításával, a társaság éves és középtávú üzleti és pénzforgalmi terveinek elkészítéseAz időszaki teljesítmények és havi/negyedéves ellenőrzése, a tervtől való eltérésekről kimutatások és összefoglaló elemzések készítése.

Költség-gazdálkodás:

A költségek alakulásának pontos, szakszerű és időben történő kimutatásának biztosítása.A költségekre vonatkozó kimutatások, elemzéseket készítése havi/negyedéves gyakorisággal.A költség-ellenőrzési folyamatok működésének felügyelete és ellenőrzése. (leltárellenőrzések, beszerzés ellenőrzések stb.)Önköltségszámítások és jövedelmezőségi vizsgálatok végzése havi/negyedéves gyakorisággalGazdaságossági számítások végzése havi/negyedéves gyakorisággal, elő-, utó-, és egyedi előkalkulációk készítése.Költséghatékonyság elemzés, a hatékonyság javítására vonatkozó javaslatok kidolgozása és előterjesztése, az elfogadott javaslatok eredményeinek ellenőrzése.Optimalizálási és megtakarítási lehetőségek feltárása.

Kontrolling:

A stratégiai, üzleti és pénzforgalmi tervek teljesülésének ellenőrzése és az ezzel kapcsolatos beszámolók összeállítása havi/negyedéves gyakorisággal.A társaság tevékenységéről készített éves számviteli beszámolók, évközi beszámolók és az üzleti jelentés elkészítésében való közreműködés.

Vezetői információs rendszer bevezetése és működtetése:

A vezetők igényeit kielégítő vezetői információs rendszer kialakítása és működtetése.A társaság irányításához szükséges összes lényeges információ rendszeres és gyors biztosítása.

Döntéstámogatás, adatszolgáltatás, kapcsolattartás:

A vezetői döntésekhez szükséges információk megszerzése, előkészítése, tanácsadás a megalapozott döntéshozatalban. A statisztikai adatszolgáltatással kapcsolatos feladatok ellátása az érintett társterületekkel szorosan együttműködve.Rendszeres és eseti adatszolgáltatások készítése a társaság menedzsmentje és a hatóságok számára.A kontrolling szakterület feladatait érintő szakmai kérdésekben a társaság többi szakterületének munkatársaival való kapcsolattartás és együttműködés.

Az álláshoz tartozó elvárások:

Felsőfokú számviteli vagy pénzügyi végzettség, előny a regisztrált mérlegképes könyvelői képesítés,Főkönyvi könyvelési tapasztalat, naprakész adózási ismeretek, magyar számviteli és adójogszabályok naprakész ismerete,Vezetői tapasztalat gazdasági területen is,Erős kontrolling szemlélet és tapasztalat.

Magyar nyelvű, fényképes önéletrajzát, valamint motivációs levelét az karrier@service4you.hu e-mail címre, S4YCTL megjegyzéssel várjuk 2013.12.20-ig.