10 év képekben – Tisztújító közgyűlés és jubileumi fotókiállítás Bükfürdőn

Forrás: turizmus.com

 2019. május 07. 16:37

Május 6-án tartotta éves közgyűlését az idén 10 éves évfordulóját ünneplő Bük, Bükfürdő Közhasznú Turisztikai Egyesület.

Az ünnepi rendezvényen beszámoltak az egyesület előző évi tevékenységéről és pénzügyi helyzetéről, valamint az idei terveikről is, továbbá megválasztották az egyesület új felügyelőbizottsági és elnökségi tisztségviselőit is.

Az elnök és alelnökök személye változatlan maradt, továbbra is Spilenberg Andrea elnök vezetésével működik a szervezet, alelnökök Tóth Tamás és Kerekes Szilárd. Változott azonban az elnökségi tagok összetétele, a következő öt esztendőre Baranyai Róbert, Csordás János, Giczi Nikoletta, Kiszela István, Németh Violetta és Őri Beáta kaptak bizalmat a tagságtól.

A felügyelőbizottság elnöke: Molnár Sándor, felügyelőbizottsági tagok: Galamb Orsolya, Németh Gyula.

Fotó: Bük, Bükfürdő Közhasznú Turisztikai Egyesület

Jubileumi fotókiállítás megnyitója követte a közgyűlés hivatalos programját. A „10 év 20 kép” – egy különleges tárlat, amely az elmúlt évtized fejlesztéseit, törekvéseit és a szervezet szerteágazó tevékenységét mutatja be. Köszönet a gazdag fotóanyagért Csepregi Tibor Tibunak és Büki Lászlónak.

A színes tablók számos információt tartalmaznak, az érdeklődők megtudhatják például, hogy miként alakult a taglétszám vagy a vendégéjszakák száma az alapítás óta, valamint egy szezonban mennyi piacnap van, de azt is hogy hány méteres a Kneipp-száraztaposó. Az elmúlt 10 év természetesen számos egyéb kiemelkedő turisztikai eredménnyel bír, amelyeket a kiállított fotókon keresztül ismerhetnek meg az érdeklődők.

A kiállítás 2019. augusztus 16-ig tekinthető meg a Büki Művelődési és Sportközpont, Könyvtár szabadtéri ATRIUM Galériájában.

(X)