A világ legnagyobb óriáskerekét avatják fel októberben Dubajban

Forrás: turizmus.com

 2021. augusztus 26. 11:36

126 méter magas a világ legnagyobb óriáskereke, az Ain Dubai, amelyet október 21-én fognak felavatni Dubajban. A jegyértékesítés már elkezdődött.

Az Ain Dubai a Dubai Holding kiterjedt szórakoztató portfóliójának legújabb tagja, stratégiai szerepet játszik abban a hosszú távú elképzelésben, melynek célja erősíteni Dubaj globális turisztikai pozícióját,  és biztosítani, hogy Dubaj világszinten vezető szabadidős és szórakoztató helyszín legyen – adta hírül közleményében a Dubaji Turisztikai Hivatal.

Dubaj eddig is a "leg"-ek városa volt, októbertől itt lesz a világ legmagasabb óriáskereke is

Fotó: Ain Dubai

A naplemente megcsodálásától és a magasban elköltött étkezéstől, az exkluzív ünnepi csomagajánlatoktól kezdve a testre szabott rendezvények kínálatáig az Ain Dubai számos lehetőséget nyújt, mindehhez pedig Dubaj káprázatos látképe adja a hátteret.

Az éjjel-nappal nyitva tartó Ain Dubai látogatói Dubaj különböző oldalait is megismerhetik, a lenyűgöző kilátást a  Bluewatersről az éjszakai szórakoztató programokig, a naplementétől egészen addig a pillanatig, mikor felgyúlnak a város fényei.

A fedett, légkondicionált kabinokból egyedülálló a kilátás, látható innen Dubaj összes ikonikus nevezetessége, de a különböző szórakoztató programok választéka is hatalmas.

A kabinok privát partira is kibérelhetők

Fotó: Ain Dubai

A kabinok három fő kategóriába sorolhatóak – speciálisan a kilátásra, az együtt eltöltött társasági vagy a külön, meghittebb  élményekre alakították ki őket. A kerék kb. 38 perc alatt fordul meg teljesen, a jegyek egy, vagy két körre  érvényesek.

A kilátásra fókuszáló kabinok tökéletes, Instagram-alkalmas, 360 fokos kilátást biztosítanak Dubajra, a helyszín és a fantasztikus látvány kivételes fotókat eredményezhet.

Hihetetlen élményt nyújt az esti társasági kabin, az ide érvényes jegyek különböző típusú italcsomagot is tartalmaznak, a kilátás pedig páratlan.

Kizárólagosságot biztosítanak az Ain Dubai privát kabinjai, itt egyénre szabható, ünnepi csomagajánlatok vehetőek igénybe születésnapra, eljegyzésre,  esküvőre vagy üzleti eseményekre.

Ronald Drake, az Ain Dubai vezérigazgatója így nyilatkozott: „Az Ain Dubai a maga nemében az első olyan létesítmény, amely minden közönség számára élményt kínál, beleértve a luxus, különleges rendezvény kabinokat, az éjszakai élet- és partiélményeket, az egyedülálló étkezési, kulináris lehetőségeket, a családbarát kabinokat és a személyre szabható,  romantikus élményeket."

Mohamed Sharaf, a Dubai Holding Entertainment operatív vezérigazgatója elmondta: „Dubaj vezető szerepet tölt be a turisztikai ágazatban, hírnevét tekintve úttörő a projektek és nevezetességek megvalósításában. Az Ain Dubai egyike annak a számos innovatív kezdeményezésnek, amelyet Dubaj fejlesztett ki annak érdekében, hogy tovább erősítse versenyképességét, mint kulcsfontosságú nemzetközi turisztikai desztináció. El sem tudunk képzelni jobb alkalmat ennek az egyedülálló létesítmény megnyitására, mint az Egyesült Arab Emírségek alapításának  50. évfordulója. "

A csodálatos Ain Dubai az egyedülálló Bluewaters szívében található,  a sziget számos  szabadidős és szórakozási lehetőséggel várja az idelátogatókat.