Exkluzív showműsorral lepi meg magyar utasait az Emirates

Forrás: turizmus.com

 2021. augusztus 18. 10:49

Dubaj ikonikus látványosságai mellett egész évben világszínvonalú előadásokkal csábítja látogatóit. Most a magyar utasok egy különleges attrakciót fedezhetnek fel az Emirates jóvoltából: a kedvezményes árú dubaji repülőjegyek mellé a La Perle by Dragone előadásra szóló belépő jár.

Azok, akik az Emirates weboldalán, a LAPERLE promóciós kóddal 2021. szeptember 8-ig foglalják le retúr dubaji repülőjegyüket, és utazásuk 2021. szeptember 30. előtt megvalósul, ajándékként egy belépőjegyet kapnak a légitársaságtól a La Perle by Dragone előadásra.

Az Economy osztályon utazók bronz, a Business, valamint a First Class utasai ezüst belépőjeggyel tekinthetik meg a műsort.

A modern vízi színpadon előadott látványos show a belga Franco Dragone színházi rendező legújabb alkotása, akinek nevéhez 1985 és 1998 között a világhírű Cirque du Soleil társulat legemlékezetesebb előadásai is kötődtek.

Jelenet a La Perle by Dragone telt házas showműsorból

Fotó: Emirates

A La Perle by Dragone show-t 2017-ben mutatták be először a Dubaj szívében található Al Habtoor City-ben, azóta pedig a város szellemiségét megelevenítő produkció folyamatosan telt házzal fut, amit a térség ízei, színei és vibráló forgataga ihletett.

A dubaji repülőjegyfoglalást követően az Emirates emailben küldi el utasainak az egyedi kódjukat, mellyel a laperle.com weboldalon beválthatják jegyüket az előadásra. Az ajándék La Perle jegy 2021. szeptember 30. előtt váltható be – közölte a légitársaság.