Ingyen belépőt kapnak a dubaji világkiállításra az Emirates utasai

Forrás: turizmus.com

 2021. augusztus 09. 16:28

Az Emirates, az Expo 2020 hivatalos légitársasága, minden repülőjegy mellé ajándék napi belépővel kedveskedik utasainak, hogy megtapasztalhassák a Dubaji Világkiállítás izgalmait.

A különleges ajándék minden retúr repülőjegy mellé jár, beleértve a Dubajba, vagy Dubajon keresztül közlekedő Emirates-járatokat 2021. október 1. és 2022. március 31. között – tájékoztatta szerkesztőségünket a légitársaság.

A First Class, Business Class és Economy Class utasai egyaránt igénybe vehetik az ingyen Expo belépőt, valamint az Emirates oldalán keresztül a flydubai-ra lefoglalt repülőjegyekre is vonatkozik, ha az utasok az Emirates globális hálózatán belül utaznak, és Dubajban legalább hat órányi csatlakozási idővel szállnak át.

Az Expo 2020 hivatalos légitársasága az Emirates

Fotó: Emirates

Az egyirányú repülőjeggyel rendelkező utasok (az Egyesült Arab Emirátusokon kívül) szintén jogosultak az ajándék Expo napi belépőre, ha Dubajba, vagy Dubajon túli úti célra repülnek és átszállási idejük minimum hat óra.

 

A világkiállításról

A Dubai Expo 2020 az első világkiállítás, melyet a Közel-Keletet, Afrikát és Dél-Ázsiát felölelő MEASA régióban rendeznek meg. Az esemény a fenntarthatóság, a mobilitás és a lehetőségek kihasználása tematikája köré épülve bemutatja a nemzetközi együttműködés és innováció kiemelkedő példáit.

A Dubaji Világkiállítás felülről

Fotó: Emirates

A hat hónapos, változatos programkínálat tele van olyan élményekkel, melyek minden korosztály, és a nemzetközi közönség számára is érdekesek, beleértve a tematikus heteket és a szórakozási, illetve tanulási lehetőségeket. A művészet és a kultúra szerelmesei, a gasztronómia és a technológia rajongói kiállításokra, workshopokra, előadásokra, élő show-kra és sok további programra számíthatnak.

A látogatók megtekinthetik nemzeti pavilonjukat is, hogy otthon érezzék magukat, míg a 190 további ország pavilonjában megismerhetnek más kultúrákat, vagy megnézhetik a különleges tematikus pavilonokat, hogy elkalandozzanak a jövőbe és felfedezzék a legújabb innovációkat.

Az Emirates pavilonját felkeresők ízelítőt kapnak majd a repülés jövőjéből. A légitársaság bemutatja a jövő repülőgépeinek belső dizájnját, a repülési élmény átalakulását, illetve azokat az innovatív alapanyagokat és technológiákat, melyek javítani fogják a repülőgépek teljesítményét figyelembe véve a fenntarthatóság szempontjait is – közölte a légitársaság.