Advent Debrecenben – megér egy látogatást!

Forrás: turizmus.com

 2019. november 25. 11:31

A debreceni Kossuth téren és a Piac utcán november 23-án megnyílt a Debreceni Adventi Vásár, amely szerethető közösségi térben, egyedi kézműves termékekkel, ellenállhatatlan finomságokkal, lélekmelegítő forralt italokkal várja a karácsonyra készülőket.

Harmadik éve, hogy az egész adventi vásárt a Főnix Rendezvényszervező Nonprofit Kft. szervezi. A friss kalács- és a fűszeres forraltbor-illatú utcákon a nézelődés és kóstolgatás közben mind jobban készülhetünk az ünnepre.

Az adventi vásárokat tesztelő első körútjakor inkognitóban járt Debrecenben a hvg.hu újságírója, aki az országos rangsorban a második legjobb ponttal, azaz a maximális 10 pontból 9-et adott a 2017-ben debütáló Debreceni Adventi Vásárnak.

Az ország egyik legcsaládiasabb karácsonyi vásárát találjuk Debrecenben

Fotó: Debreceni Adventi Vásár

Az adventi forgatagban ismét találkozhatunk a tavaly óriási sikert aratott 45 méteres óriáskerékkel. A monumentális szerkezet a teljes adventi időszakban áll majd a kíváncsiskodók rendelkezésére. A Debrecen Eye január 6-ig várja az érdeklődőket.

Bódor Edittel, a Főnix Rendezvényszervező Nonprofit Kft ügyvezetőjével készült interút a nyílra kattintva hallgathatja meg!

Hallgasson bennünket!

A Turizmus.com rádióműsora csütörtökönként hallható a Trend FM-en, 17.15-18.00 között.

Ismétlés szombat délutánonként, a 17:30-as híreket követően.

A műsorvezető: Érczfalvi András, a Trend FM Monitor Délután műsorvezetője.
A műsort szerkeszti: Kenderesy Nadin, a Turizmus Kft. PR igazgatója (kenderesy.nadin@turizmus.com).

Kapcsolódó cikkek

Okleveles fesztiválok

2019. november 20.