Már áprilisban indul a strandszezon Mórahalmon

Forrás: turizmus.com

 2017. április 06. 16:09

A legtöbb magyarországi fürdőben május elsejével indul el a strandszezon. A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő vendégei viszont már az iskolai tavaszi szünet kezdetén, április 13-tól pancsolhatnak szinte valamennyi szabadtéri medencében.

Egyre inkább elterjedt hazánkban, hogy a hosszú húsvéti hétvégét nem a népi hagyományok szerinti ünnepléssel töltik a családok, hanem elutaznak kikapcsolódni a szürke hétköznapokból, vagy biciklire pattanva kirándulnak egyet a környéken. A napsütéses tavaszi időjárásban mindenki a szabadba vágyik, s igazán jó programnak ígérkezik a mórahalmi fürdő meglátogatása is.

Bizonyára sokan örülnek annak, hogy ilyen korán beköszöntött a jó idő. A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő vendégei közül eddig sokan sütkéreztek a tavaszi napsütésben, április 13-tól pedig a rendezvénymedence kivételével minden szabadtéri medencét használhatnak és a hónap végére a szabadtéri nagymedencéről is lekerül a sátor. A téliesített úszómedence a vendégek nagy kedvence volt a téli hónapokban. A kellemes víz-, és levegő hőmérsékletnek köszönhetően nagyon sokan úsztak a feszített víztükrű 33,3 méter hosszú medencében.

A szabadtéri medencék ütemezett megnyitása mellett a fürdő zöld felületei is megszépültek, azaz Mórahalmon már április közepétől visszavonhatatlanul kezdetét veszi a strandszezon. A hosszú húsvéti hétvégére készülve hosszabbított nyitva tartással várja vendégeit a fürdő: április 13-17. között egészen 22 óráig fürdőzhetnek a strandolni vágyók.

A gyógyfürdőben tehát kezdetét veszi a főszezon, melynek köszönhetően már 20 medence és 11 szaunakabin közül választhatjuk ki a számunkra ideálisat. A családosok kedvence, a csúszdás élménymedence és a gyermekpancsoló szintén várja a fürdőzőket.