Felépült Zamárdiban a Balaton Szíve

Forrás: turizmus.com

 2020. augusztus 21. 10:08

A MOL Nagyon Balaton csapata szerda reggel Zamárdiban, a Balaton vizében építette fel a Balaton Szíve című alkotást. A 10 méter magas piros szív, tihanyi panorámával a háttérben az idei, igencsak felemásra sikeredett balatoni nyár jelképe.

„2020-ban szinte az összes balatoni fesztivál elmaradt vagy csökkentett üzemmódban valósult meg. Ezzel a mindenki által ismert jelképpel mindazoknak üzenünk, akik velünk együtt rengeteget dolgoztak az idei fesztiválok előkészületein. Azt kívánjuk nekik, hogy 2021-ben újra együtt fesztiválozhassunk a Balatonon." – mondta el Fülöp Zoltán, a MOL Nagyon Balaton programsorozatot szervező VOLT Produkció vezetője.

 

„A MOL Nagyon Balaton közel 30 balatoni eseményéből idén nem bulizhattunk a VeszprémFesten, a Balaton Soundon, a B.my Laken. Nem lehettünk ott a KeszthelyFesten vagy az Evernessen. A tervezetthez képest máskor, más méretben valósulhat meg a Művészetek Völgyét pótló Völgyhétvége-sorozat, a Paloznaki Jazz Piknik helyetti Paloznaki Jazz Napok, a májusról októberre csúszó NN Ultrabalaton.” - tette hozzá Lobenwein Norbert, a MOL Nagyon Balaton alapítója.

„Az összes partnerünket, a balatoni események szervezőit és azok közönségét várjuk most Zamárdiba egy fotóra, a Balaton Szívével a háttérben.” – mondta Lobenwein Norbert. A Balaton Szíve vasárnapig vár mindenkit Zamárdiban, ahol ezekben a napokban a STRAND és a B.my Lake fesztiválok helyett a SzabadSTRAND „minifesztivál” zajlik.

A házigazdák szeretnék, ha minél több fotó készülne a Balaton Szívénél #molnagyonbalaton hashtaggel.