Így látták vendégeink a 30. Turizmus Évadnyitó Gálát – videó

Forrás: turizmus.com

 2023. március 07. 18:43

Három év után újra együtt ünnepelhetett a szakma február 1-jén a 30. Turizmus Évadnyitó Gálán a Budapest Kongresszusi Központban. A jubileum apropóján megkérdeztük a vendégeinket arról, hogy számukra mit jelent a szakma legnagyobb, éves networking eseménye.

Kaszás Fanni, a Turizmus.com újságírója ezúttal a kamera előtt, a helyszínen interjúvolt meg néhány vendéget arról, hogy szerintük miért érdemes eljönni a Turizmus Évadnyitó Gálára, kötöttek-e már új üzletet a rendezvényen, és ki hányszor vett részt az ikonikus "FEB1"-en. Az alábbi videóban örömmel és büszkén osztjuk meg minden kedves Olvasónkkal, milyen szívet melengető válaszokat kaptunk.

 

Az eseményről szóló korábbi beszámolónkat itt olvashatja, ebből megtudhatja, kik köszöntötték, prezentáltak, vagy éppen szórakoztatták a 30. Turizmus Évadnyitó Gála több mint 1000 vendégét.

Köszöntőt mondott Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter, elemezve a Veszprém-Balaton Európa Kulturális Fővárosa (EKF) 2023 programsorozat jelentőségét, az erről készült felvételt itt nézheti meg.

Minden idők legnagyobb magyarországi sporteseményének, az augusztusi atlétikai világbajnokság turisztikai hatásairól beszélt Németh Balázs, a Budapest 2023 Zrt. vezérigazgatója.

A Wizz Air nemzetközi sikersztorijának részleteit osztotta meg Jeckel Evelin, a légitársaság hálózatfejlesztésért felelős megbízott igazgatója

Természetesen a 30. Turizmus Évadnyitó Gála sem múlhatott el élő közönségszavazás nélkül, ennek az eredményeit azon melegében Flesch Tamás, az MSZÉSZ elnöke és Erdei Bálint, a MUISZ aelnöke kommentálta a színpadon.

színpadi eseményekről készült képgalériánkat és a nagyszabású fogadás és a szakmai találkozások örömteli pillanatait pedig itt nézheti meg.