Olvassa online a „Magyarország vár” magazin novemberi számát!

Forrás: turizmus.com

 2022. november 02. 19:31

Márton-napi vigasságok, fürdők, ahol garantáltan jól érzi magát az egész család, Tündérmező kihagyhatatlan helyei – ízelítő a november 2-án megjelent új lapszám tartalmából. A Magyarország vár c. belföldi utazási magazin honlapunkon lapozható formátumban már elérhető.

Szent Márton ünnepére szerte az országban gazdag libalakomával készülnek a vendéglátósok, a gazdák megnyitják pincéiket, hogy büszkélkedhessenek idei friss boraikkal, a falvakban sok helyütt vidám mulatságokat szerveznek, és a szállodák is eszem-iszommal megtűzdelt hétvégére csábítják a vendégeiket.

Kattintson a képre a lapozáshoz!

Fotó: turizmus.com

Engedjünk hát a csábításnak! Mert nagy szüksége van mostanság a turisztikai szolgáltatóknak minden egyes vendégre, minden forintra, hogy ellensúlyozzák a pandémiát követő újabb és újabb nehézségek miatt növekvő költségeiket a talpon maradáshoz. Aki teheti, most vegye elő a SZÉP-kártyáját, és ne habozzon elkölteni az oda feltöltött pénzt étteremben, hotelben, fürdőben, múzeumban. Nemcsak a hazai szolgáltatókat segítjük ezzel, hanem magunknak, testünknek-lelkünknek is jót teszünk a kikapcsolódással, feltöltődéssel, új élmények gyűjtésével.

Novemberi lapszámunkban számos helyet gyűjtöttünk össze, ahol még gondosan őrzik a Márton-napi hagyományokat, de ötletekkel szolgálunk családi fürdőzéshez, őszi kirándulásokhoz és bringatúrákhoz is.

Torkoskodjon hát mindenki a finom falatokból és az utazások örömeiből is!

Megnézem a MAGYARORSZÁG VÁR magazint >>>


A lap főtámogatója: