Skål és Zwack

Forrás: turizmus.com

 2018. február 06. 11:02

A Skål International magyarországi tagozatának idei első rendezvényét a Zwack Látogatóközpont és a közelmúltban nyílt Füves Bár látta vendégül, február 5-én – számol be a Skål.

Szájbely Ernő látogatóközpont- és rendezvény manager a helyszínbejárás során a kulisszák mögé kalauzolva árult el számos érdekességet a kollégáknak a Zwack család 125 éves üzeméről és a világhírű ital több mint 220 éves múltjából.

 

A tagok betekintést kaphattak a Zwack új rendezvénytermének lehetőségeiről is. Az ebéd során a tagok és szakmai vendégeik a Zwack legújabb, prémium termékével, a Riservával koccintva mondták el a világ 90 országában elterjedt Skål toastot.

Jávorkai Péter (balra) és Szájbely Ernő

Fotó: Skal

Jávorkai Péter, a Skål International Hungary elnöke és Darázs György alelnök ebéd előtti köszöntőjükben beszámoltak a lendületes évkezdetről és az egyesület tavaly ősszel megkezdett tagbővítést célzó, promóciós road show-járól. A toborzás eredményeképpen rövidesen újabb, várhatóan expat tagokkal is bővülhet a világszerte a turisztikai felsővezetők nemzetközi szakmai networkingjét biztosító Skål International budapesti tagsága. A Skål hamarosan éves közgyűléssel és nemzetközi szakmai nappal folytatja szakmai tevékenységét.

 

 

Kapcsolódó cikkek

Skal az Armadán

2017. október 14.