SPA- CE 2013 - A tudásgyarapítás lehetősége

 2013. október 02. 17:02

Október 3-5. között Sárváron rendezik meg Közép-Európa legnagyobb spa és wellness kiállítását.

A szakkiállításon nemcsak üzleti lehetőségekkel lehetnek gazdagabbak a résztvevők, hanem tudásukat is gyarapíthatják az egészségturizmus témakörében.

2011-ben a házigazdák bemutatkozásán túl, a szlovén, magyar, cseh, olasz és osztrák fürdők/ fürdőhelyek összehasonlításáról, valamint a magyar és szlovén „best practice" témakörében hallgathattak a résztvevők izgalmas előadásokat. 2012-ben az egészségturizmus minőségbiztosítási ismereteivel, valamint a magyar és a szlovén egészségturizmus széles körű áttekintésével bővült a szakmai közönség tudása.

2013-ban újabb előrelépés történik: két konferenciára is sor kerül. Az október 3-i konferencia kifejezetten a kiállítóknak szól: nemzetközi piacokról és piaci trendekről adnak át ismereteket az előadók. Az előadás keretein belül két ígéretesen fejlődő régió kerül górcső alá.

Az október 4-i előadásokra mind a hosted buyereket, mind a kiállítókat várják. A házigazda Sárvár és a nyugat-dunántúli régió bemutatkozásán túl Ruszinkó Ádám, a Magyar Egészségturizmus Marketing Egyesület elnöke beszél a közép-európai természetes gyógytényezőkről. A másik előadás az egészségturizmus trendjeiről szól majd. További információ: www.spa-ce.si