Sztárok a SZIN-en

Forrás: turizmus.com

 2018. december 18. 14:08

Bejelentette első fellépőit a Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN). Eszerint a Tisza-parton lép fel jövőre az új lemezes Clean Bandit. De ott lesz Rúzsa Magdi, az Anna and the Barbies és a Follow the Flow is.

Itthon ezúttal csak a Szegedi Ifjúsági Napokon (SZIN) találkozhatunk 2019-ben a nemrég új lemezzel előrukkoló brit elektropop sajátos stílusú zenekarával, a Clean Bandittel.

Clean Bandit

 

Az együttes folyamatosan feszegeti a modern pop határait az elektronikus, dancehall, klasszikus, R&B és pop műfajok változatos keverékével. A nagy áttörést 2014-ben a Grammy nyertes ‘Rather Be’ jelentette, Jess Glynne-nel kooperálva. 2016-ban jelent meg a 10 millió eladott példányt produkáló ‘Rockabye’ single Sean Paul és Anne-Marie közreműködésével. A dal több mint 40 ország sikerlistájának élmezőnyébe hajította a bandát és 9 héten keresztül foglaltak helyet az Egyesült Királyság listáinak élén.

Rúzsa Magdi

 

 

Anna and the Barbies

 

A SZIN első bejelentésében szerepel továbbá három hazai zenekar, illetve előadó. A Follow the Flow és az Anna and the Barbies idén nem voltak Szegeden, Rúzsa Magdi pedig még sosem lépett fel a Tisza-parti fesztiválon, mely 2019-ben augusztus 28–31. között várja a látogatót az ország legszerethetőbb városában (www.szin.org).

Follow the Flow

Fotók: SZIN

Kapcsolódó cikkek