Új családi attrakciók a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumban

Forrás: turizmus.com

 2016. augusztus 11. 12:14

A Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumban az idei év ismét meghatározó állomás, nyárra ugyanis több új élményelemmel és attrakcióval is gazdagodott.

A fejlesztések első lépéseként, a nyári főszezonban számos szórakoztató elemmel kibővített régi-, valamint új családi létesítmény épült a fürdő strandterületén, egyaránt lehetőséget biztosítva minden korosztálynak az aktív élményekre és a pihenésre.

 

A kisgyermekkel érkezőket szolgálja ki a kreatív, „vizes" játszótér, ahol a gyerekek kedvükre locsolhatnak, spriccelhetnek, sőt az interaktív elemeknek köszönhetően még több ismeretet szerezhetnek a víz éltető erejéről.

 

A Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumban medencékből eddig sem volt hiány, az idei nyáron azonban további új, családi Acapulco medencével bővült a kínálat, illetve a korábbiak közül néhányat korszerűsítettek, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

 

Újdonság a strandfürdő területén kialakított, látványos családi medence, amely a fiatalabb korosztály és a családos vendégek számára megunhatatlan szórakozást ígér. Vihar- és ugróöböl, gyermek hullámöböl teszi izgalmasabbá a fürdőzést.

A korábban létesített strandmedencék egyike az aktív vízi programok híveit fogja lebilincselni a közepén kialakított új óriásbuborékkal, amely szintén emlékezetes élményeket ígér az egész családnak.

Két meglévő gyermekmedence pedig több vízi játékkal egészült ki, az örökmozgó csöppségek legnagyobb örömére.

További információ: www.bukfurdo.hu