Vancouverben mutatkoztak be a V4-ek

Forrás: Magyar Turizmus Zrt.

 2016. március 01. 20:04

A Magyar Turizmus Zrt. New-York-i külképviselete a Visegrádi Négyek országaival együtt vett részt az Air Transat légitársaság Caravane 2016 roadshow-ján Kanada egyik legdinamikusabban fejlődő városában, Vancouverben.

A roadshow résztvevői két alkalommal tartottak prezentációt az Air Transat vancouveri központjában dolgozó munkatársaknak, a légitársaság által szervezett szakmai napon pedig közel 150 utazási ügynökkel nyílt mód személyes találkozóra.

Az Air Transat tavalyi magyarországi jegyeladási eredményei a vártnál sokkal jobban alakultak. Kedvezőek az idei kilátások is – nyilatkozta Pascale Carillo, az Air Transat egyik vezetője.

A nyugati parti turisztikai szakemberek jól ismerik az közép-európai úti célokat. Kiemelkedő a folyami hajós utakkal együtt értékesített elő- és utótúrák eladási mutatója, valamint nagy vonzerőt jelent a városok kulturális öröksége és számos programja.

A KSH előzetes adatai alapján 2015-ben a kanadai vendégéjszakák száma 12,9%-kal, vendégéjszakáik száma pedig 9,7%-kal növekedett. Az MT Zrt. New York-i képviselete egyik legfontosabb feladatának tekinti a légitársaságokkal együtt végrehajtott marketingakciókat: a V4-ek országaival közösen áprilisi roadshow-t terveznek az új, közvetlen járatot indító Air Canada Rouge-zsal, valamint tréninget tartanak légitársaság ügynökeinek is.

A fényképen Jiri Duzar, a Czech Tourism Board észak-amerikai igazgatója, Odile Poulein, a Praha Tours ügyvezetője, Pascale Carillo, az Air Transat képviselője és Fekete Magdolna, az MT Zrt. New York-i képviselet-vezetője.