Itt nézheti újra a Turizmus Café legutóbbi adását

Forrás: turizmus.com

 2021. május 04. 18:45

Talkshow-sorozatunk legutóbbi adásában egy családi vállalkozás történetéről, a munkaerő-piaci helyzetről és a poszt-Covid-rehabilitációról beszélgettünk hat szakértő vendégünkkel.

A Turizmus Café ötödik adásában kiemelt figyelmet kapott a munkaerő-piaci helyzet, amelyet a szakma egybehangzóan az újranyitás legnagyobb kihívásának tart. Hogyan segíti a turisztikai szolgáltatókat kiadónk abban, hogy gyorsan megtalálják az új munkatársaikat? – erről beszélt a bevezetőben Gál Pál Zoltán, a Turizmus Kft. ügyvezetője.

Ezt követően Csapody Balázs, a balatonszemesi Kistücsök étterem tulajdonosa, valamint Gianni Annoni, a Trattoria Pomo D'Oro étterem tulajdonosa mondták el, ők hogyan látják az újraindulást és a a HR-helyzetet.

Érczfalvi András műsorvezető (b) vendégeivel, Csapody Balázzsal (fent) és Giannival (lent)

Fotó: turizmus.com

A "hónap vendégei" a Lázár Lovaspark egyik tulajdonosa, Lázár Vilmos és – testvére Lázár Zoltán más elfoglaltsága miatt – Darázs György igazgató voltak, akik többek között felidézték, hogyan került a 21-szeres fogathajtó-világbajnok testvérpár a lovassportok világába, majd a turizmus-vendéglátás területére.

Lázár Vilmos a családja lovak iránti rajongásáról is mesélt

Fotó: Grósz Balázs / turizmus.com

Végezetül Boros László Attila, a Magyar Fürdőszövetség elnöke ismertette, hogyan készülnek a fürdők a nyitásra, akit a poszt-Covid-rehabilitációban rejlő lehetőségekről is kérdeztünk.

Az adást Érczfalvi András műsorvezetésével ezúttal is a Smarteq stúdiójából sugároztuk.

A beszélgetéseket a Turizmus Café Facebook-oldalán nézheti vissza ide kattintva.