A modern, divatos és megbízható órák

Szerző: FIZETETT TARTALOM

Forrás: turizmus.com

 2022. december 28. 18:03

Óravásárláskor többféle szempontnak is megfelelő terméket keresünk, hiszen amellett, hogy külsőleg szeretnénk nekünk tetsző modellt venni, emellett az is fontos, hogy az adott óra pontos legyen, megbízható, és számíthassunk rá minden helyzetben.

Millióféle márka és stílus között választhatunk, még adott márkán belül is többféle modellt kínálnak a gyártók, cikkünkben most egy modern és kiváló minőségű, azonban elérhető áron megvásárolható márkát szeretnénk bemutatni.

 

Azok a híres svájci órák

Igen, ez nem más, mint a Swatch. Az Órashop.hu-n megvásárolható Swatch órák a svájci ipar remek termékei. Első pillantásra természetesen kérdőn állhatunk ezelőtt a tény előtt, hiszen megszokhattuk, a több, mint százéves múltra visszatekintő svájci márkák klasszikus, kifinomult darabjait. Hát hogy is illeszthető be ez a minden ízében modern, fiatalos és trendi márka a svájci remekek közé? Nyilvánvalóan úgy, hogy ez is egy svájci remekmű!

 

Swatch, válasz a távol-keleti órák kihívására

Amikor a 70-es és 80-as években az egész világot kezdték elárasztani az olcsó, távol-keleti országokban gyártott kvarcórák, a svájci ipar válsággal küzdött. Az addig biztosnak hitt piacon hirtelen megrendült a pozíciójuk és kénytelenek voltak valamiféle koncepcióváltást eszközölni. Ennek az eredménye lett a Swatch, ami egyben a modernizációt és a tradíciót jelentette, hiszen ezek az példányok divatos külsővel, azonban klasszikus és megbízható belsővel rendelkeznek. Így aztán méltó vetélytársaivá váltak a japán és egyéb brandek által hozott követelményeknek.

A Swatch egy friss, fiatalos, változatos svájci óramárka, amely a modernizáció és tradíció talaján fejlődött ki

Fotó: orashop.hu

Kinek ajánljuk ezt a márkát?

A Swatch célcsoportja nagyon széles. Gyerekek, férfiak és nők, mindenki találhat olyan darabokat, amik az ízlésüknek megfelelnek. És ami fontos, az is lehet, hogy egy ilyen változatot, csak “játszósnak” vásárolunk azokra az esetekre, amikor drágább és komolyabb darabjainkat nem szeretnénk veszélynek kitenni. A Swatch ugyanis strapabíró műremekeket gyárt, amik kiállják mind a helyzetek, mind pedig az idő próbáját.

Gyerekek esetében különösen ajánljuk ez a márkát, hiszen az ára kiváló, így akár több darabot is vehetünk gyermekünknek, így minden napra tud választani egyet, kedve szerint. Vigyáznia sem kell rá, ezt nyilván nem is várhatjuk el tőle, ezért az egész napi mozgás, játék, játszóterezés, sportolás alatt is viselheti.

Férfi és uniszex órák esetében találhatunk a kollekciókban komoly, elegánsabb darabokat is nemesacél szíjjal és komoly megjelenéssel. A kollekciók rendkívül változatosak, nők esetében kínálnak díszített, feltűnőbb, valamint visszafogott és elegáns termékeket is, így bárkinek érdemes végignéznie a választékot.

A Swatch egy friss, fiatalos, változatos svájci óramárka, amely a modernizáció és tradíció talaján fejlődött ki, így ötvözte ezt a két pozitív dolgot egy olyan termékbe, amely méltán lett az egyik legnépszerűbb és legkeresettebb óramárka. Mindig találhatsz az újabb darabokban valami innovációt, fejlesztést, így érdemes vissza-visszatekinteni a kínálatukra, és választani egy újabb darabot.

(X) Ennek a cikknek az előállításában a Turizmus.com szerkesztősége nem vett részt.