Viselj unikornismintás ruhákat és kiegészítőket!

Szerző: FIZETETT TARTALOM

Forrás: turizmus.com

 2021. április 05. 21:59

Az egyszarvú unikornis a lányos mesék kedvenc szereplője. A gyönyörű csavart szarvú, puha sörényű fehér ló varázserővel bíró mitikus állat. Igazi pozitív szereplő, aki minden szereplőből segít kihozni a benne rejlő legjobbat. Kecses alakja a tisztaság szimbóluma, szarvának érintése pedig gyógyító.

Mivel évtizedek óta jóságos és szeretnivaló szereplője számtalan gyerekmesének és könyvnek, alakja minden generáció számára kedves. Az unikornismintás ruhák emiatt nem csak a legkisebbek körében, hanem a tinik és a bolondos kedvű felnőttek körében is népszerűségnek örvendenek.

Unikornismintás ruhák mindenkinek

Szinte nincs olyan ruhakategória, amit ne lehetne divatosabbá tenni egy csillámokkal díszített hegyes szarvval és a hozzá tartozó sematikus lófejjel vagy lóalakkal, melyek remek fókuszpontot adnak bármilyen egyszerű pólón vagy pulóveren. De az unikornisok a játékok és főleg a pihe-puha plüssök között is népszerűek. Az ezekre hasonlító csillám vagy plüss díszítésű unikornismintás ruhákkal bármelyik kis- és nagylányt leveheted a lábáról, az egyszarvúak régóta a lányok időtlen kedvenceinek számítanak.

A mitikus állatot idéző mintákkal gyönyörű ruhadarabok készülnek, amik minél díszesebb ábrázolásúak, annál szebbnek és divatosabbnak számítanak. Ezekre a ruhákra és tárgyakra még a gyerekek is jobban vigyáznak, mert szeretnék sokáig hordani és használni őket.

A csillámokkal és flitterekkel díszített unikornisos ruhák sokkal feltűnőbbek

Fotó: ruhafalva.hu

Unikornisok mindenhol

A pihe-puha plüssös díszítés otthoni használatra szánt pamut szabadidőruhákon és pizsamákon, ovis és suliba járós kabátokon és pólókon, valamint pulcsikon és nadrágokon is megtalálható. A csillámokkal és flitterekkel díszített unikornisos ruhák sokkal feltűnőbbek, mint a nyomott mintás darabok, de az igazi rajongók a zokni- és cipőkínálatban is találnak maguknak és gyerekeiknek ezzel a mesehőssel díszített ruhákat és lábbeliket.

A csajos unikornisos papucsok, szandálok és félcipők mellett még a téli bakancsokon is találunk unikornisokat, vagyis szinte mindenen megjelenhet ez a díszítés.

Sőt, a kiegészítőkön is népszerű az egyszarvú mintája. A kisebb-nagyobb méretű táskák mellett sapkákon és kesztyűkön is megtalálhatjuk az unikornisok megszokott lóábrázolását. Ezenkívül iskolai holmikon, írószereken és fejlesztőfüzeteken is megtaláljátok ezt a kedves díszítést.

Minőségi gyerekruhák elérhető áron

A népszerű Ruhafalva használt baba- és gyermekruházati webshop kínálatában számtalan mesehősös darabot találtok. A folyamatosan cserélődő kínálatban közismert Disney mesehősös ruhák és cipők is találhatóak. Az áruház lelkes csapata folyamatosan gyűjti a tematikus ruházati kollekciókat, amikkel szezonról szezonra örvendeztetik meg leghűségesebb vásárlóikat.

Ti se hagyjátok ki az áruház legfrissebb akcióit! Tegyétek különlegessé és szórakoztatóvá hétköznapjaitokat egy egyszarvúmintás ruhakollekcióval.

(X)