Bulgáriába vitte partnereit a Robinson Tours

Forrás: turizmus.com

 2016. június 14. 20:26

Június 13-án az első charterrel érkezett Budapestre a Robinson Tours csapata bolgár tanulmányútjáról, amelyen 44 kolléga vett részt.

A csoport június 5-én busszal indult Bulgáriába. Egy éjszakát Szófiában töltöttek és másnap a város nevezetességeit is megtekintették. Útjukat a tengerpart felé vették, de közben Bulgária második legnagyobb városát, a patinás Plovdivot is felkeresték.

A túra alatt a résztvevők Északról Dél felé haladva a Fekete-tenger partján közel 60 szállodát tekintettek meg. Megismerkedtek Aranyhomoktól Naposparton keresztül Duniig, az utasok által igen kedvelt szállodákkal az apartmantól az 5 csillagos szállodakomplexumig, a Robinson Tours kínálatában szereplő új hotelekkel, valamint azon szállodákkal, ahol a Robinson Kölyök Klub keretében egész nyáron magyar nyelvű animáció várja a gyerekeket.

 

Részt vettek az egyik legnépszerűbb fakultatív programon, a „Bolgár esten".

A csoport bebarangolta Neszebár óvárosát is, amely 1983-óta az UNESCO világörökség részét képezi, majd kihajózott a Magellán fedélzetén a tengerre is.

 

A study tour csapata hasznos információkkal gazdagodva tért haza. Ebben az évben az utasok a megszokott személygépkocsis utazás mellett a Robinson Tours hagyományos buszos járataival és már heti négy charterjárattal érhetik el a bolgár tengerpartot.