Éles projektek, valós tapasztalatok a Corvinus turizmus-menedzsment mesterszakán

Forrás: turizmus.com

 2017. november 03. 13:25

A Budapesti Corvinus Egyetem 2018 februárjában állami finanszírozású turizmus-menedzsment mesterképzést indít.

A Corvinus turizmus-menedzsment mesterképzésére a munkaerőpiacra frissen kilépő, a közelmúltban alapszakos diplomát szerzettek és azok jelentkezését is várják, akik akár többéves vagy évtizedes gyakorlati tapasztalattal kívánják tudásukat továbbfejleszteni.

A Budapesti Corvinus Egyetem turizmus-menedzsment mesterképzése, abból adódóan, hogy a Gazdálkodástudományi Kar képzési palettájának része, Magyarországon egyedülállóan erős menedzsment és marketing alapokra épül. A karon, igen magas színvonalon oktatott tárgyakra építve a képzésben a turisztikai fogadóterületek speciális jellemzőiből adódó menedzsment és marketing funkciókra és technikákra, például a márkázásra, illetve a turisztikai KKV-k menedzsmentjének specialitásaira, többek között a revenue menedzsmentre, helyezik a hangsúlyt. Napjaink gyorsan változó piaci jellemzőihez igazodva a képzés során az online és digitális marketing lehetséges szerepének és eszköztára gyakorlati alkalmazásának megismertetése mind a fogadóterületek, mind a turisztikai vállalkozások szemszögéből fontos szerepet kap.

„A Corvinus turizmus-menedzsment mesterszakán célunk az, hogy az általános közgazdasági és turizmus menedzsment elméleti alapokat a gyakorlatba átültessük, ezért tudatosan keressük azokat a lehetőségeket, ahol hallgatóink megszerzett tudásukat valós feladatokban tesztelhetik” – mondja Dr. Michalkó Gábor, szakfelelős. „Az elmúlt években számos iparági partnerrel, többek között a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.-vel, a Duna-Ipoly Nemzeti Parkkal, az egykori Forster Központtal, számos szállodalánccal és étteremmel vagy éppenséggel önkormányzatokkal, mint például az egyetemnek otthont adó Ferencváros Önkormányzatával alakítottunk ki kutatásban és turisztikai tanácsadásban jártas oktató kollégáinkkal együttműködést annak érdekében, hogy éles feladatok, valós projektek révén hallgatóink mind koncepcióalkotási, mind taktikai feladattervezési feladatokban kipróbálhassák magukat.”

A szak oktatási programjával és oktatóival megismerkedhet 2017. november 10-én 10.00 órától a Gazdálkodástudományi Kar által szervezett központi tájékoztatón a Corvinus Főépületének (1093 Budapest, Fővám tér 8.) IV-es előadójában.

A Nyílt Napra regisztrálni itt lehet.

A képzésre való jelentkezés november 15-ig nyújtható be. Részleteket lásd a felvi.hu-n és a Corvinus Egyetem oldalán.

(x)