Ma éjfélig várjuk a szavazatokat az üzleti turizmus legjobbjaira!

Forrás: turizmus.com

 2022. szeptember 12. 13:15

Itt az utolsó lehetőség: ma éjfélig lehet szavazni a Business Traveller Hungary szerkesztősége által alapított Business Excellence díj jelöltjeire!

 

Minden kategóriában éles verseny folyik az üzleti turizmus legjobbjainak járó Business Excellence díjakért. Az eseményt az idei évben minden eddiginél nagyobb érdeklődés kíséri: korábban soha nem érkezett ennyi szavazat az értékelési időszak legszélesebb szolgáltatását nyújtó, leginnovatívabb, legeredményesebb piaci szereplőkre. A verseny nagyon szoros, a kategóriák jelöltjeinek minden szavazatra szüksége van a győzelemhez!

Szavazok az üzleti turizmus legjobbjaira >>>

A Business Traveller Hungary szerkesztősége idén 12. alkalommal osztja ki az üzleti turizmus legjobbjainak járó Business Excellence díjakat. A legkiemelkedőbb corporate turisztikai szolgáltatókra olvasóink 10 kategóriában szavazhatnak az esemény weboldalán ma éjfélig.

Az ünnepélyes díjátadót 2022. szeptember 19-én rendezi meg a magazin szerkesztősége és kiadója a Haris Parkban, Buda exkluzív neoreneszánsz stílusú találkozóhelyén.

A rendezvény támogatói: