Online marketing képzések indulnak a Magyar Turizmus Akadémiánál!

Forrás: turizmus.com

 2022. május 02. 15:00

A Magyar Turizmus Akadémia májusban induló képzésein részt vevők megtudhatják, hogyan lehet egy turisztikai vállalkozásnak kitűnni az online térben.

Előrejelzések szerint az online tér a továbbiakban is mindennapjaink szerves része marad, ha hibrid formában is, de igénylik az ügyfelek és a vendégek egyaránt. Ezért kiemelten fontos, hogy vállalkozásunk online jelenlétének megerősítésével láthatóak maradjunk.

2022. május 27. / 9:00–13:00 óra

ONLINE MARKETING A TURIZMUSBAN I. - ONLINE MARKETING ESZKÖZÖK

Kedvezményes részvételi díj:
20 000 Ft/fő + áfa

Jelentkezési határidő: 2022. május 23.

A legtöbben már az interneten keresnek megoldást a problémájukra, emiatt pedig fontos, hogy adott szolgáltatót milyen könnyű megtalálni ott, és sikerül-e meggyőznie a szolgáltatást keresőt. Képzésünk célja a szemléletformálás mellett konkrét eszközök, módszerek bemutatása, amik növelni tudják egy vállalkozás online láthatóságát.


2022. június 8. / 9:00–13:00 óra

ONLINE MARKETING A TURIZMUSBAN II. - KÖZÖSSÉGI MÉDIAFELÜLETEK

Kedvezményes részvételi díj:
20 000,- Ft/fő + áfa

Jelentkezési határidő: 2022. június 3.

Tény, az online jelenlét önmagában nem elegendő, a folyamatos kommunikáció pedig már valódi kihívást jelenthet. Képzésünk résztvevői elsajátítják, hogyan tudják növelni a közösségi média használatának hatékonyságát, támpontokat kapnak a legmegfelelőbb felület(ek) magas szintű használatához és az átfogó stratégia megalkotásához.

Várunk idén tavasszal első ízben online marketing készségfejlesztő képzéseinkre!

(X)


Borítókép: 123rf.com