Podcast élőben: MEGHÍVÓ a CheckINN Talk – Fesztivál & Kultúra rendezvényére

Forrás: turizmus.com

 2022. október 13. 09:08

2022 júliusában mutatkozott be a CheckINN vadonatúj podcast sorozata, a CheckINN Talk, melyet a szakma iránt érdeklődőknek hoztak létre. Az izgalmas adásokon túl most egy élő eseményre is várják a szervezők az érdeklődőket 2022. október 20-án az Akváriumban.

A rendezvényen egy mindenki által közkedvelt témát, a fesztiválturizmust járják majd körbe a meghívott szakmai vendégek. Az egyórás, formabontó beszélgetésen három teljesen különböző projekten keresztül mutatják majd be a résztvevőknek, hogy hogyan válik egy kreatív koncepció a valóságban színes, vibráló eseménnyé.

 

Meghívott vendégek

Ifi-Valde Orsolya, a Paloznaki Jazzpiknik alapítója, aki 2017 óta foglalkozik az immár országosan ismert zenei fesztivál szervezésével. Az idén jubileumát ünneplő rendezvény egy születésnapi buli sikerén felbuzdulva vált az ország talán legigényesebb zenei programjává festői környezetben, nem messze a Balatontól.

Farkas Kinga, aki jelenleg az EKF 2023 – Veszprém-Balaton – Európa Kulturális Fővárosa projekt marketing és kommunikációs menedzsereként dolgozik. A beszélgetés során bemutatja majd, hogy milyen kihívásokat rejt egy egész éves kulturális programsorozat kommunikációja, és kicsit közelebb hozza számunkra Európa Kulturális Fővárosát is.

Ráday Dávid, aki több éven keresztül volt a Sziget kreatív vezetője, jelenleg pedig külsős kreatív tanácsadóként dolgozik a fesztivállal. A beszélgetés során megtudhatjuk, hogyan születik egy Sziget reklám vagy, hogy miért újul meg évről évre a Sziget vizuális világa.

A kerekasztal beszélgetést a podcast felvételekhez hasonlóan Csorba Miklós moderálja majd.

CheckINN Talk – Fesztivál & kultúra: 2022. október 20. 18:00 – Akvárium

Program:

18:00 – 19:00 – Érkezés, regisztráció

19:00 – 20:00 – Kerekasztal beszélgetés

20:00 – Networking

A rendezvényen való részvétel ingyenes a szabad helyek erejéig, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy regisztráljon online a weboldalon.

Az eddig megjelent podcast felvételek megtekinthetőek a talk.check-inn.hu oldalon, illetve Spotify és Youtube felületeken is.