Turisztikai fejlesztési menedzser/ szakközgazdász képzés a Corvinuson

Forrás: turizmus.com

 2021. július 14. 13:25

A képzés során a szakemberek megismerkedhetnek a turizmus modern tendenciáival, jövőbeli alakulásával, a térségi termékfejlesztés szabályaival, és az új attrakciók integrálásának következményeivel.

Elsajátítják a szolgáltatásmarketing és a turizmusmarketing legkorszerűbb elveit. A turisztikai és más területekről érkezők egyaránt megtanulják az online marketing és értékesítés ismereteit. Megismerik a turizmusfejlesztés új elveihez igazodó követelményeket. Az önkormányzatoktól, más szakmákból, illetve a turizmus középvezetői pozícióból érkező hallgatóknak olyan térségi menedzsment, fejlesztési, szervezési és marketingismereteket és tudást kínálunk, amely képessé teszi őket a térségükben megvalósuló turisztikai fejlesztések integrálására, az attrakciók sikeresen működtetésére, a mai követelményeknek megfelelő értékesítés végrehajtására. Modern, piacképes és globálisan használható tudást biztosítunk.


Képzésben partnerünk a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány. Az Alapítvány a képzésben részt vevő, az ösztöndíjat sikeresen megpályázó hallgatónak ösztöndíjat fizet, amelynek összege az első félév tandíjával megegyező. További kérdés esetén tájékoztatást a szakfelelőstől kapnak (jaszberenyi@uni-corvinus.hu)

A szakképzettség oklevélben szereplő megnevezése:

Turisztikai fejlesztési menedzser/Turisztikai fejlesztési szakközgazdász

Kiknek a jelentkezését várjuk?

A szakot a turizmusban dolgozó olyan szakembereknek ajánljuk, akik saját vállalkozásukat menedzselnék a jövőben, továbbá a közigazgatásban, pénzügyi intézményeknél dolgozóknak, akik turisztikai beruházással és turisztikai fejlesztési projektekkel foglalkoznak.

A képzés finanszírozási formája: önköltséges.

Az önköltség díja: 430.000 Ft/félév

(A beiratkozás regisztrációs díja: 9.000,- Ft)

Az első félév tandíját az MTSZ Alapítvány támogatja.

Kollégáink a jelentkezes.part.time@uni-corvinus.hu e-mail címen várják esetlegesen felmerülő kérdéseiket.

Jelentkezés és további információk ITT elérhetők.

(X)