A HRS Budapest pénztárgép-engedéllyel ünnepli első születésnapját

Forrás: turizmus.com

 2017. augusztus 12. 22:04

A HRS (Hospitality and Retail Systems) több mint 27 éve a szálloda- és vendéglátószektor vezető IT-szolgáltatói közé tartozik, immáron 27 országban működve Kelet-Közép-Európa, a FÁK-államok és Közép-Ázsia területén.

A cég alig egy éve kezdte el működését a hazai piacon, s máris számos projektet tudhat maga mögött. Az egyre bővülő ügyfélkör mellett, nagy tervekkel a jövőre nézve, a HRS a magyar jogszabályok szerinti pénztárgépmegoldás fejlesztését sikerrel vitte véghez, amivel az egész szálloda- és vendéglátóipar nagy várakozásait teljesíti most be.

„Egy évvel ezelőtt nagy várakozásokkal, mégis kicsit bizonytalan léptekkel indultunk el a hazai ügyfelek irányába. Ma ott tartunk, hogy számos elégedett ügyféllel, két pénztárgép-engedéllyel és hamarosan egy új irodával büszkélkedhetünk. Ezek közül jelenleg az Oracle Hospitality Simphony és Oracle Hospitality RES 3700 rendszerek engedélyére vagyunk a legbüszkébbek, hiszen nemcsak mi, de a piac is régóta várt erre. Mi vagyunk az első forgalmazó, amely a magyar jogszabályok szerinti érvényes pénztárgép-engedéllyel rendelkezik a nemzetközi láncokban előszeretettel használt Simphonyra, és emögött rengeteg munka áll" – nyilatkozta Mandzák Enikő, a HRS magyarországi területi vezetője.

A HRS az első forgalmazó, amely a magyar jogszabályok szerinti érvényes pénztárgép-engedéllyel rendelkezik a Simphonyra

Fotó: HRS

Mint tudvalévő, 2017. január 1-jétől új rendelet érvényes a pénztárgépekre, ami nemcsak az újonnan forgalomba helyezett, de a korábban vásárolt pénztárgépeket is érinti. Amennyiben a meglévő Simphony vagy RES 3700 (Micros) rendszereivel kapcsoltban kérdése merülne fel, keresse a HRS helyi képviselőjét, Mandzák Enikőt (tel.: +36-70/369-0796, e-mail: emandzak@hrsinternational.com).

(x)