A kastélyok állnak egy új podcast sorozat középpontjában

Forrás: turizmus.com

 2024. február 29. 14:45

Podcast sorozatot indított a Magyar Kastélyszállodák és Történelmi Épületek Szövetsége. A „Kastély Szalon” csatornáin közel egy órás könnyed beszélgetések hallgathatóak különböző érdekes és izgalmas témákban.

A Kastély Szalon Podcast meghívott vendégei vendégek lelkes kastélyüzemeltetők, tulajdonosok, vezetők és séfek, olyan elhivatott emberek, akik életének szerves része a „kastélyozás”.

Többek között az alábbi témákban hallgathatóak podcastok:

  • Állatbarát kastélyok
  • Kastélyok és esküvők, keresztelők, családi események
  • Séfek a kastélyban
  • Borkultúra a kastélyokban
  • Művészet a kastélyokban

Győri Lívia, műsorvezető – Szekeres Diána / Slow Living Hungary – Gulyás Eszter / Magyar Kastélyszállodák Szövetsége, elnök -  Tömösvári Szilvia – Prónay Kastély (balról jobbra)

Fotó: Nemes Róbert

 

A szövetség arról is beszámolt, hogy a történelmi szállodások egy ERASMUS+  támogatás keretein belül olaszországi tanulmányútra mehetnek április végén. A 7 napos szakmai út témája: fenntarthatóság, regionalitás a vendéglátásban, kastélyszállodák működése Olaszországban, Mediterrán diéta és életmód. Amennyiben valaki új belépője lenne 2024. március 20-ig a szövetségnek, az lehetőséget kap arra, hogy az olasz szakmai úton is részt vehessen.

Részletes információ vagy jelentkezés: info@kastelyszallodak.hu