Air France-KLM akció meghosszabbítva

 2014. június 07. 09:55

Augusztus végéig akár ingyen is parkolhatnak az Air France-KLM utasai a budapesti repülőtéren egy különleges együttműködésnek köszönhetően.

Minden Air France és KLM, budapesti indulású, Magyarországon április 1-től kiállított Air France és KLM járatokra szóló, repülőjegy foglaláshoz Budapest Airport parkolókártyát adunk ajándékba. A közkívánatra kiterjesztett promóció keretében a parkolókártya már európai utazások esetén is igénybe vehető.*

A 9 napos ajándék parkolókártya május 1. és június 30. közötti visszaérkezés esetén érvényesíthető, parkolási lehetőséget a Budapest Airport Holiday Plus parkolójában biztosít.

*(kivéve Amsterdam és Párizs célállomások esetében)

Idén nyáron akár ingyen is parkolhatnak az Air France-KLM utasai a budapesti repülőtéren egy különleges együttműködésnek köszönhetően. A cél elsősorban az, hogy minél több magyarországi utas válassza kiindulási pontként a budapesti repülőteret és annak szolgáltatásait.

Április 1-jén, vagyis már az új nyári menetrend életbe lépése után indult a Budapest Airport és az Air France-KLM csoport közös kampánya. Az Air France és a KLM utasai akár ingyenesen parkolhatnak a budapesti repülőtéren, ha a következő hónapokban vásárolnak repülőjegyet, augusztus 31-ig történő hazatéréssel.

A kampány ideje alatt az Air France-KLM járataival utazók 9 napig teljesen ingyen használhatják a budapesti repülőtér 2A Termináljához közelebb eső Holiday Plus parkolót. Az Air France és a KLM Párizsban, illetve Amszterdamban kínál remek átszállási lehetőségeket. A két nyugat-európai városból hetente közel 50 járatpár (az Air France heti 21-szer, a KLM heti 27-szer) közlekedik Budapestre.

Info: www.repuljesparkolj.hu  (X)