Az Aquaworld vendégül látja az egészségügyi dolgozókat

Forrás: turizmus.com

 2021. június 01. 15:02

A budapesti Aquaworld Élményfürdő egynapos ingyenes belépőjeggyel szeretné megköszönni az egészségügyi dolgozóknak a járványhelyzet alatt tanúsított áldozatos munkájukat.

A kamarai tag egészségügyi dolgozók júniusban, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamarával együttműködve egynapos térítésmentes belépési lehetőséget kapnak a vízi birodalomba.

„Bár a turizmus volt az egyik legnagyobb elszenvedője a járványhelyzet okozta gazdasági megtorpanásnak, mi megpróbáltunk azzal segíteni, amink van: februárban több mint 1800 adag meleg ételt készítettünk rászorulók részére, márciusban és áprilisban a Nemzeti Népegészségügyi Központ COVID mintavételi szűrőbuszának biztosítottunk helyszínt, júniusban pedig az egészségügyi dolgozóknak szeretnénk egy kis pihenést adni, köszönetünk jeléül” – mondta Sívó Roland, az Aquaworld Resort Budapest létesítmény igazgatója.

Az Aquaworld ingyenes kikapcsolódási lehetőséggel segíti az egészségügyi dolgozókat

Fotó: Aquaworld Resort Budapest

Dr. Balogh Zoltán, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara elnöke nagy örömmel fogadta a felajánlást. Kiemelte, hogy rengeteg egyéb támogatás érkezik hozzájuk, amelyek komoly segítséget jelentettek-jelentenek ebben a nehéz időszakban, de a pihenés és a kikapcsolódás most talán mindennél többet ér. Jelenleg közel 80.000 egészségügyi dolgozó rendelkezik kamarai tagsággal, akik lehetőséget kaphatnak 2021. június 1. és 2021. június 30. között az ingyenes pihenésre.

Az igénylés részleteiről a kamara fogja értesíteni az egészségügyi dolgozókat.