BOOST! – Adatvezérelt döntések az online vendégszerzésben

Forrás: turizmus.com

 2020. március 03. 07:45

2020. április 23-án a budapesti Rubin Hotelben első alkalommal kerül megrendezésre a BOOST! a MORGENS szervezésében.

A MORGENS 8 éve a hazai turisztikai online világ egyik meghatározó szereplője, és elérkezett az idő, hogy megossza a szakmával az elmúlt 8 év szállodaiparban és az online marketing területén szerzett tapasztalatát, tudását.

Az egész napos rendezvény fő irányvonalát az adatvezérelt online vendégszerzés adja majd, mely valós adatelemzéseken, az adatok helyes értelmezésén alapul.

A rendezvény célja olyan sales- és marketing megoldások, ötletek, valamint komplex adatelemzési módszerek bemutatása, mely segít a hatékony, felelős döntéshozatalban, online vendégszerző stratégiák kialakításában, mindezt a szakma kiemelkedő szereplőinek garantáltan sales mentes előadásain keresztül.

A BOOST! előadói: Katona Zoltán, Rózsás Péter, Benke Enikő – MORGENS, Oravecz Szilvia – Hotel Pricing Yield & Revenue, Miskovics Adrienn – Üzletfejlesztési Tanácsadó (utazási szektor)

A BOOST! rávilágít az online marketing eszközök szinergiájára, megmutatja, hogyan építsünk adatbázist a legmodernebb marketingeszközökkel, hogyan szólítsuk meg a látogatókat a legjobb időben és üzenettel, analitikai megoldásokkal segít megérteni a felhasználók döntési folyamatait, avagy értsük meg végre, hogy van élet az utolsó kattintás előtt és után után is, valamint bevezet a revenue stratégiák rejtelmeibe és ezzel együtt tévhiteket oszlat el.

A teljes programról és az early bird jegyekről (2020. március 23-ig korlátozott számban érhetők el) az alábbi felületen minden információ megtalálható: BOOST! regisztráció

 

(X)