Jelentkezzen előadónak a CheckINN Up őszi konferenciájára!

Forrás: turizmus.com

 2023. június 18. 18:22

2023 őszén ismét megrendezésre kerül a turizmus jövőjével foglalkozó CheckINN UP konferencia. Most Ön is jelentkezhet előadónak!

Idén 2023.09.28-án az OFF Kultúrszövőgyárban kerül megrendezésre a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány által életre hívott kerekasztal beszélgetések kibővített rendezvénye. A hagyományt folytatva, az eseményen ezúttal is tartalmas és izgalmas előadásokra, illetve panelbeszélgetésekre invitáljuk Önöket, a szakma képviselőit.

 

Ahogyan azt a rendezvény résztvevői a korábbiakban már megszokhatták, a CheckINN turisztikai innovációs hub ismét formabontó megoldásokkal kísérletezik, amelyeknek egy különleges helyszín, az Újpesten található OFF Kultúrszövőgyár nyújt majd otthont. A helyszínválasztást a CheckINN egyetemista hallgatóknak szóló pályázata, a CheckINN Revitalizátor is inspirálta, amely célja elhagyatott vagy funkciójukat veszített területek, ingatlanok turisztikai célú újrahasznosítására vonatkozó ötletek díjazása.

A CheckINN egy turisztikai think-tank, amely célja az újító kezdeményezések katalizálása a turizmusban. Ezt a célt nem csak az innovációs versenyek szervezése által kívánja elérni, hanem az innovációs hub maga is példát kíván mutatni a különleges helyszínválasztással.

2023 őszén ismét megrendezésre kerül a CheckINN UP konferencia

Fotó: CheckINN

 

A 2023-ban megrendezendő CheckINN UP konferencia célja a hazai turizmusoktatásban jelenlévő jó gyakorlatok bemutatása, valamint az ifjúsági coaching-hoz és Z generációhoz köthető pedagógiai metódusok megvitatása. Idén, újdonságként a meghívott előadók mellett a szervezők azok számára is szeretnének lehetőséget biztosítani, akik úgy gondolják, hogy jó gyakorlataikat érdemes lenne a konferencián résztvevő szakmai közösség számára bemutatni, velük megosztani és a tapasztalatok által közösen fejlődni.

A szervezők 2023.06.21-ig várják azon oktatók, tréningmenedzserek vagy toborzási szakemberek jelentkezését, akik programjaikkal hozzájárulnak a hazai turizmus felsőoktatásának színesítéséhez.

A jelentkezés feltétele egy maximum 2 oldalas bemutatkozó anyag elküldése, amelyben a jelentkező bemutatja szakmai életútját és az általa alkalmazott újító kezdeményezéseket, azok eredményeit. Jelentkezni az alábbi weboldalon keresztül lehet:

https://up.check-inn.hu/

Vegyen részt Ön is a programban és formáljuk együtt a turizmus jövőjét!

(A Szervezők a beérkezett jelentkezések számától függően döntenek a jelentkezők előadóként konferenciára történő meghívásáról. A jelentkezésekre minden esetben visszajeleznek.)