Családi beruházás Lipóton

 2014. március 06. 13:00

Kétszintes apartmanházzal bővült a Szigetköz szívében, Lipóton, a termálfürdő szomszédságában elhelyezkedő Family Panzió és Apartmanházak. A szálláshely 2010 óta a megnövekedett igények kielégítésére minden évben újabb beruházásra került sor.

A legutóbbi 2013 őszén, amikor egy kétszintes, 3 hálószobával, nappali-étkezővel, 2 fürdőszobával rendelkező, magas komfortfokozatú apartmanház építése kezdődött, amely Szilveszterkor fogadta első vendégeit.Így a szálláshelyen 40 fő kényelmes elhelyezése biztosított.

 

A társaságok számára technikailag felszerelt rendezvényterem akár meetingek lebonyolítására is alkalmas. Az apartmanház saját wellness házzal rendelkezik, ahol jakuzzi és finn szauna található. Az udvarban zárt parkoló áll rendelkezésre, a zöld kertben szabadtéri tűzrakási lehetőséget alakítottak ki.

Egy szintén 2013-as beruházás eredményeként esztétikus fahíd is létesült, amely közvetlen összeköttetést biztosít az apartmanház és a Lipóti Termál-és Élményfürdő között. A családias hangulatú szálláshely számtalan kirándulási lehetőséget ajánl a Szigetköz vadregényes tájainak felfedezésére. Lehetőség van a Duna holtágain csónakázni, a kerékpárutakon kerekezni, lovaskocsikázni, meglátogatni a híres Lipóti látványpékséget, horgászni, ellátogatni a mosonmagyaróvári „csodák palotájába", és felfrissülni a lipóti élmény és termálfürdőben.